17.3.2014

Omat agilitykisat sunnuntaina

Kisattiin Friidan kanssa omassa hallissa sunnuntai-iltapäivänä ja illan suussa.
Ensimmäisen radan oli suunnitellut ja ajan määrittänyt Anne Savioja. Siimeksen Pertti tuomaroi. Ihanneaika oli tosi tiukka. 40 sekuntia. Medeissä tuli tosi pieniä ihanneajan alituksia tosi nopeillakin koirilla. Tehtiin pitkästä aikaa tulos. Puhdas rata, mutta reilu kolme sekuntia yliaikaa. Friida meni kuitenkin koko ajan vauhdikkaasti, mutta eihän se mikään bordercollie ole. Olen rataamme tosi tyytyväinen joka tapauksessa.

Loput radat oli suunnitellut ja tuomaroi Pertti Siimes.

Toisella radalla Friidan vauhti oli laimeampi kuin ekalla. Rima tipahti, enkä tarpeeksi pontevasti edes yrittänyt saada Friidaa putkesta kääntymään, joten hylky tuli.

Kolmannella radalla Friida oli taas hyvävauhtinen. Se jätti viimeisen keppivälin tekemättä. En havainnut tätä, kun keskityin renkaaseen vientiin. No, en ehkä kuitenkaan olisi alkanut virhettä korjata, kun meno oli ihan hyvää. Radassa olisi ollut nollaradan ainekset, joskin ihanneaika oli jälleen aika tiukka, 43 sekuntia ja esteitä oli kuitenkin 21. Eli ei välttämättä oltaisi päästy ihanneaikaan tässäkään. Hyvä fiilis radan jälkeen joka tapauksessa.

TÄSSÄ FRIIDAN RADAT.

Kiva oli Friidan kanssa mennä ratoja. Seuraavan kerran kisataan agilitya huhtikuussa Lappeenrannassa.

Saagalle on tämän kuun loppuun tilattu lääkäriaika. Saas nähdä, lähtevätkö nielurisat silloin. Ainakin siihen olen valmistautunut. Pitääköhän ostaa pakkaseen jäätelöä. Eivätkös risapotilaat saa jäätelöä syödä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti