19.3.2014

Ja taasha myö

--treenattiin.

Kävin virittelemässä ruudun hallille eri paikkaan kuin yleensä. Sitten vasta koirat sisälle. Ensin tein molempien kanssa tunnarin. Friida ei tällä kertaa maistellut mitään väärää, vaan toi keralla oikean. Leppoisa vauhti mennen tullen, mutta siihen ei nyt puututa. Oikean tuominen ilman maistelua on tärkeintä. Saagalla meni tovi enemmän oman paikantamiseen, mutta kyllä sekin oman löysi  ja -narsk,narsk - pureskeli innoissaan kapulaa palautuksessa.

Sitten se ruutu.
Ensin kaukaa lähetys. Friida pysähtyi, mutta otti pari askelta. Ei tullut palkkaa. Otettiin lähempää. Kehuja heti pysähdyttyä. Auttaa seisahtumisessa. Sitten nakin pala maahan ja vähän kauempaa lähetys. Aika hyvä. Lopuksi vielä kaukaa lähetys, nakki ruudussa. Ihan kohtalaisen hyvä suoritus. Pitää vielä treenata niin, että heittää palloa yli ruudun palkaksi. Silloin ei kannata lähestyä vaan odottaa paikallaan. Koko liikekaaviota emme treenaa. Kyllä se sen toivottavasti osaa.
Saaga teki taas kerralla hyvän ruudun.

Liikkeestä istumiset onnistuivat tänään Friidalta heti. Tehtiin kaksi kertaa.

Kaukokäskyjä tehtiin takapalkalla. Friida hieman kääntyy vinoksi, kun tietää, että palkka odottaa. Hieman teputtelua, mutta ei pahaa etenemistä. Sama Saagalla. Tehtiin useita toistoja samaa liikerataa, ja Saagalla kierrokset nousivat. Se alkoi tarjoilla seuraavaa liikettä ilman lupaa. Saatiin kuitenkin onnistumisia. Kaukokäskyt ovat kyllä hitsin vaikea liike.

Luoksetulon pysäytyksiä takapalkalla molemmilla. Hiukan ennakointia havaittavissa, mutta Friidalla ihan kohtuullinen suoritus. Saagakin lähti ihan mukavasti liikkeelle.

Täsmätreeni jatkuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti