21.5.2013

Tohtorilla

Saaga lähti tänään iltapäivällä kanssani tohtorille Anjalaan sitä koipea näyttämään. Vaan eihän siinä koivessa mitään vikaa ole. Hannu-tohtori väänsi ja taivutteli, eikä koira reagoinut mitenkään, niinkuin ei ennenkään ole tehnyt. Diagnoosiksi tuli, että jotain häikkää on niskassa. Mitä, sen voisi selvittää vain magneettikuvalla. Mutta ensin kokeillaan lääkitystä. Niskaan tuikattiin kortisonia ja Saaga sai pitkän kipulääkekuurin vahvistettuna aluksi Panacodilla. Nyt peukut pystyyn, että tällä hoidolla homma menisi ohi. Liikuntaa ei tarvitse rajoittaa.

5 kommenttia:

 1. Voi että... noi epämääräiset vaivat, mille ei löydy mitään syytä on kaikista inhottavimpia. :( Toivottavasti Saaga nyt tokenee lääkityksillä! bd

  VastaaPoista
 2. Voi kurjaa! Toivottavasti vaiva menee nyt lääkkeillä ohitse ettei tarvitse magneettiin lähteä. Tsempit!

  VastaaPoista
 3. Kiitos molemmille. Onneksi potilas on reipas ja nyt kun kipulääkitys on kunnolla päällä, ontuminenkin loppuu.
  Kati, niin ovat superinhottavia. :-(

  VastaaPoista
 4. Hannulla on kyllä ennenki ollu taipumusta parantaa pelkällä läsnäolollaan. Ässäkin aina lakkasi ontumasta heti, kun kurvattiin Anjalaan pihaan. ;)

  Voisko Saagaa auttaa joku akupunktio tai mitä näitä nyt on? Tietty vähän vaikea auttaa, jos ei oikein edes tiedetä missä vika piilee... Korvaako vakuutus magneettikuvan, ei taida nimittäin ihan edullisia kuvia olla ne.

  VastaaPoista
 5. Kyllä mielestäni vakuutus korvaa ainakin osan, mutta pitää ottaa selvää, jos siihen mennään. Itsekin mietin sitä akupunktiota. Mutta katsotaan nyt tämä hoito ensin. Toivon hartaasti, että tämä auttaisi. Onneksi koiraa saa liikuttaa normaalisti, joten pallon heitto on alkanut ja tänään Saaga innokkaasti nouti palloa. Onhan se päässyt aika rapakuntoon tässä hissutelussa.

  VastaaPoista