22.5.2013

Shoppailuja ja jarrusukkia

Terveisiä lasaretista. On aika karua, että kaksi koiraa popsii tässä taloudessa kipulääkkeitä, mutta näillä on mentävä.

Vanhemmalle pilleristille otettiin tänään käyttöön jarrusukat. Ne ovat Elsan peruja. Rappukäytävän rappuset ovat liukkaat vanhan koiran jalkojen alla. Assin perä on sen verran hutera, että se on ruvennut kovasti varomaan sekä ylös että alasmenoa ja välillä se lipsahtaa ja jää roikkumaan rappujen väliin. Siispä jarrusukat takajalkoihin ulos mennessä ja sisälle tullessa - ja taas askeleet ovat varmat ja kiipeäminen helppoa.

Saagan kanssa kävin shoppailemassa tänään liikekeskuksessa paikallisessa Mustissa ja Mirrissä. Eipä ollut Saaga sellaisessa paikassa ja ihmispaljoudessa ennen ollutkaan, mutta rento oli koiran meininki, eikä se yhtään hötkyillyt, vaan häntä heiluen marssi mukana.

Saaga sai Hurtan Y-valjaat. Sillä on ollut kaulapanta, mutta nyt ajattelin poistaa kaikki paineet kaularangan alueelta varan vuoksi. Blondi emäntä ei ensin meinannut osata pukea koiran ylle valjaita, mutta kyllä se tekniikka hiljalleen avautui. Lisäksi ostin Saagalle pelastusliivin kesäisiä uimaharjoituksia varten. Selässä on tukeva kahva, jonka avulla koiraa voi saattaa syvemmille vesille.

                                          - Valokuvamallina olo on niin rankkaa.

                                                     - Mulle ei sitten ostettu mitään. HÖH!

Pikkukoira nukahti poski sohvan selkänojaa vasten kohta kuvan oton jälkeen. Nukahti ainakin hetkeksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti