5.5.2013

Jaksaa jaksaa

Eilisen Purinaturneen jälkeen oli tänään vuorossa Agi-Kotkien kisat ihan tässä lähellä Heinlahdessa. Sää oli välillä sateista, välillä paisteista, mutta pääosin ihan mukavaa kuitenkin. Tuomarina toimi Tuija Kokkonen, joka oli laatinut oikein kivat radat kolmosille.

Ensimmäinen agilityrata alkoi vähän nihkeästi Friidalla ja kepit olivat heti alussa ongelmalliset. Friida ei edennyt ja tuli lopulta pois - ja sitten aloitettiin uudelleen, jolloin ne menivät kunnolla, mutta kummallisesti pomppelehtien ja hidasta vauhtia. Kyllä me sitten vauhtiin päästiin. Loppukuvioissa tuli runsaita kaarteita, kun ohjaaja oli aina vähän myöhässä. Tulos oli vitonen ja reilusti yliaikaa tuon keppisöhellyksen takia.

Toinen agilityrata oli Friidan paras tänään. Kepit toivat taas vitosen, mutta tällä kertaa Friida meni niihin vauhdilla, ajautui vain väärään väliin. Mutta toisella kerralla teki tuttuun Friidamaiseen tyyliin. Hiukan yliaikaa tuli tästä radasta - ja se vitonen.

Kolmannella radalla Friida oli jo väsynyt. Se näkyi vauhdissa. Seitsemäs kisa oli jo vähän liikaa. Lopussa huono kurvien ohjailu vei Friidan viimeisen hypyn taakse ja sieltä se hyppäsin hypyn takasin, joten tuli hylky. Vaan ei se mitään. Saatiin taas hyvät ratatreenit kolmosissa.

FRIIDAN RADAT LÖYTYVÄT TÄÄLTÄ.

 Tällä viikolla ei paljon agilitya treenata. Maanantaina on maanantairyhmien järjestämät agilility-epikset. Minä olen siellä hommissa koko illan ja Friida kavereineen huilaa kotona. Tiistaina mennään Saagan kanssa BH-treeniin. Keskiviikkoiltana minun ja Hannelen vetämät tokoryhmät järjestävät toko-möllikisat, joissa olen alokasluokan tuomarina, ja jälleen koirat huilaavat kotona. Torstaina mennään koirauimalaan ja illalla on toko-treenit Friidalla. Perjantaina onkin sitten viimeinen naksukurssikerta. Jossain välissä pitäisi ehtiä koota seuran lehtikin. Joten ei tässä vapaa-ajan ongelmia taida syntyä, kun töissäkin pitää käydä.

2 kommenttia:

  1. Ihan hyvä et joku ehti kuvata sun ratojasi. Friidalla on kyllä mielenkiitoinen tapa suorittaa noita keppejä.
    Friida on kyllä aksalomansa ansainnut. Ikwilillä ei oo mitenkään ensi viikolla lomaa aksailusta: torstaina kaksi starttia Ojangossa ja sunnuntaina kolme Mikkelissä. Mut ois kivaa saada se puuttuva aksanolla nyt näistä kisoista niin vois nauttia ja saada kaarrokset pienemmiksi seuraavissa kisoissa. Ehkä tiistaina pitää käydä hallilla muistuttamassa miten kontaktit pitäisi tehdä. Toivoisin et Iksu tekis kontaktit edes samalla tavalla kuin Friida tekeen. Nyt I hyppää aika korkealta ja se on aina tuurista kiinni, osuuko jokin tassukarva kontaktille.

    VastaaPoista
  2. Teillä oli mun mielestä oikein hyvät radat. Ekalla radallakin kun keppien jälkeen pääsi käyntiin. Friida on vaan niin ihqu! :)

    VastaaPoista