16.7.2012

Picatoco

Klagin päivitys tulee vasta huomenna, mutta pitää tehdä pikainen välipäivitys, että itsekin muistaa asioita.
Oltiin Hannelen kanssa nyt illalla tokoilemassa. Hannele näytti ensin, millaista koiratanssiesitystä he bouvier Atan kanssa ovat harjoitelleet ja minä videoin sen. Olipa se kivan näköistä menoa. Ata tykkäsi aivan mahdottomasti touhusta ja häntä heilui koko ajan.

Mutta sitten siihen tokoiluun. Saagalla nimittäin toimi namipallo ihan älyttömän hyvin kaukokäskyissä. Laitoin tennispallon, jossa oli sisällä frolic, Saagan taakse takapalkaksi. Olin ainakin kolmen metrin päässä ja tein kaukoja Saagan kanssa. Lyhyt pätkä ja palkka, pitempi pätkä ja palkka, pitkä pätkä ja palkka. Saaga yritti kovasti ennakoida liikkeitä, kun sillä oli ihan vimmattu halu palkalle, mutta kielsin ja se kesti sen. Ilon aihe oli, että Saaga pysyi aika hyvin aloituspaikassa. Takajalkojen liikkeet olivat hyvin aavistuksenomaisia.  Jes! Tätä jatkamme.

Teimme ruutua, jossa siis ei ole palkkaa. Saaga hakeutuu toiselle etukartiolle mielellään. Saimme kuitenkin eri matkoista lähetettyjä ruutuja useamman ihan hyvänkin. Kun sitten ahneuksissani kokeilin sitä namipalloa tähän, niin mäkeen meni. Namipallo oli minulla, Saaga jäi ruudun etupuolelle tai ihan ruudun etureunaan. Pitääpä kokeilla, että vie sen pallon kauemmas ruudun taakse. Sinänsä käsky Odota ja Maahan alkavat olla sille selkeät eikä se enää haistellen etsi targetia.

Saaga teki neljän minuutin ( tai jotain sinne päin) paikallamakuun Kiiran kanssa. Hyvin meni, mutta Saaga meni Hannelen käskystä maahan. Se on todella herkkä muiden äänille. Takaisin tullessa sanoimme istu-käskyn yhtäaikaa.

Friidan kanssa tein hyppyä. Pitää kai ruveta laittamaan target hypyn taakse, kun neiti tuijottaa ihan hoomoilasena minua, kun sanon Hyppy. Se ei liikahda mihinkään tai tarjoaa maahan menon. Voi kökkö!
Muuten suoritus on oikein hyvä. Target voisi vahvistaa lähtöä.

Noudossa pari kertaa iski kapulaa tassulla, josta kielsin. Hyvällä asenteella Friida meni kapulalle ja hyvällä asenteella palautti. Vauhtia voisi olla palautuksessa enemmän, mutta tosi nätisti se kiepsahtaa sivulle istumaan.

Seuraaminen oli jo aika nättiä, samoin jätöt.

Kaukokäskyt olivat tänään superhienot.

Keskiviikkona tokoamaan uudestaan. Jes!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti