20.7.2012

Knock out - muttei taju lähtenyt

Paikallinen seura Agi-Kotkat järjesti eilen Heinlahdessa Heinäkuun hurvittelut- tapahtuman, jossa oli myös knock out-kisa. Rankkasadekuuro ehti juuri sopivasti loppua ennen kisamme alkamista, joten olosuhteet olivat mitä mainioimmat kiihkeille kaksinkamppailuille. Ensin meinasin lähteä vain Friidan kanssa, mutta otin sitten Saagankin mukaan. Hirmuisen runsas osanotto ei ollut, mutta sehän ei meitä haitannut. Makseja oli kahdeksan, joista neljä portugeesia, sillä myös Figo ja Freesia olivat tulleet kisailemaan.
Rata oli tämän näköinen:


Eli siis pikarata. 
Ensin jokainen teki radan yksin. Tämän jälkeen koirakot laitettiin pareiksi, jotka menivät yhtä aikaa vierekkäisillä radoilla samaa rataa. Voittaja pääsi jatkoon ja häviäjä tippui. 

Friidalla jälleen tökkivät kepit, yleensä mennessä, sillä takaisin tullessa meno oli vauhdikkaampaa. Saagakin sössi kepit ekassa parikisassa - tai sitten minä. Saaga paransi menoaan loppua kohti. Friida tippui jo ekassa parikisassa, kun se kisasi Ricon kanssa.  Sen keskittyminen häiriintyi heti alussa, kun viereisellä radalla meni toinen koira. No, ei se Ricolle olisi joka tapauksessa pärjännyt. Sellainen tykki Rico on. 

Tunnelma kisoissa oli tosi hyvä. Oli kiva päästä tekemään vähän erilaista möllikisaa. Pason emäntä Kati huhki kamerani kanssa ja näin saatiin myös videoevidenssiä tapahtumasta. Kiitos Kati! Pitää  mainita, että Paso korkkasi mölliluokassa agilityuransa ja hienosti korkkasikin. Nollavoitto tuli pojalle. Hyvä Pasanen!


Ai niin.
Muutama päivä sitten oltiin Ricon ja Pason kanssa tokoilemassa.  Tokoilun jälkeen koirat saivat hillua kentällä. Friida oli sitä mieltä, ettei poikien kanssa leiki, mutta Saagasta Rico taisi olla aika hurmaava herra.

Mie en sitten näitten kanssa rupee mihinkään, kun pyllyä haistellaan koko ajan.

Hello, babes. Mä olen Rico.


Pojat alkoivat leikkiä poikien leikkejä.Isopahasusi jahtaa pikku Pasohilkkaa.


Armoa armoa, sinä hirveä peto.
Pason vastaisku
Nyt pojat kunnolla, käskee Saaga.
Lällällää, etpäs saakaan mua....

...kiinni. OHO!


Mies maassa, mies maassa.
Olkoot mokomat. Minä menen juomaan.
Ja leikki jatkuu.

Iso hali.
Ollaan me aika äijiä. Heh heh!Pikkuhali
Hippa!Hei beibi, enks mä ole aika kova jätkä.


Iik, se lähentelee.
Ihana!

5 kommenttia:

 1. Sääli ettei ollut enemmän osallistujia. Ehkä sade tai radan pituus vaikutti asiian. Ratapiirroksesta puuttuu numero siitä toisesta hypystä putken ja keppien välissä. Mietin jo miten sais koiran ohittamaan sitä hyppyä.
  Maksien kisa oli siis portugeesien taistoa.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Marika. Numero lisätty. Portugeesien taistoa, mutta belggari voitti ;-)

  VastaaPoista
 3. Hauska idea tuollainen parikilpailu. Friida on ihan hassu kun se aina ensimmäisellä kerralla lopettaa kepit kesken ja toisella yrittämällä tekee tosi hienot kepit. Se osaa kyllä oikein hyvät ja vauhdikkaat kepit kun vain haluaa.
  Ja onnea hopeamitalisti Saagalle!

  VastaaPoista
 4. Minä en tajua, mikä siinä ekassa kerrassa kepeillä mättää. Kun se osaa ihan hyvin. Hömppä.

  VastaaPoista
 5. XD Pasohilkka.... Todellinen altavastaaja, kamala nulikka.. ;) Mutta niillä vaan kohtaa kemiat ton Ricon kanssa jotenkin sairaan hyvin. Mutta aivan mahtavia kuvia oot taasen saanu ja Ricon on vaan niin <3

  VastaaPoista