24.7.2012

Iksun piksut vol.2 eli kuinka poseeraaminen on rankkaa

Ikwilin pennut ovat täyttäneet kolme viikkoa ja pitihän niitä päästä taas kuvaamaan. Jauhelihan voimin yritettiin ottaa seisotuskuvia ja naamakuvia. Tämä onnistui erittäin vaihtelevalla menestyksellä. Poseeraaminen on niin voimille käyvää ja väsyttävää. Niinkuin  kuvista näkyy.

Zebra
Solo


Maija


Pojat 3 viikkoa


Tytöt 3 viikkoaOnneksi äidin  maitobaarissa saa huilata ja kerätä voimia.


5 kommenttia:

 1. Koiranpennut saivat happimyrkytyksen kun pääsivät (lukekaa: joutuivat) ulos parinkin otteeseen. Poseeraminen on tosi rankkaa. Neljäs kuva Zebrasta on niin mainio. Olen ihan varma et hän nauraa meille ja meidän yrityksillemme saada hänet seisomaan.

  VastaaPoista
 2. Älkää sit kuitenkin kuvitelko et nämä pennut ovat koko ajan väsyneitä. Kaikki jotkat olette nähneet äitiä Ikwil esim. agilityradalla, tietää et hän on tosi energinen ja vauhdikas. Voin sanoa et isä Jeccu on samanlainen.

  VastaaPoista
 3. Voin vakuuttaa Ikwilin tuntevana, että vauhtia ja vaarallisia tilanteita on tulossa. :-) Iksu on vauhdikas sekä tokossa että agissa.

  VastaaPoista
 4. Voi miten ovat söpösiä! Ja ihan varmasti vauhdikkaita kunhan unihiekka vähän silmistä lähtee.
  Kiva lukea taas tätä blogia :)

  Terkuin,

  Hannele ja buvvelauma

  VastaaPoista
 5. Onnea uudelle aloitukselle! Minäkin olin evakossa Bloggerissa tauon aikana, mutta en tykkää siitä niin paljon kuin Vuodatuksesta, joten siellä jatkan edelleen.
  Söpöjä pentukuvia!

  VastaaPoista