2.10.2012

Pieni tylleröinen ja lyhytkarvainen lylleröinen

Töiden jälkeen lähdettiin Friidan kanssa hallille tekemään eilistä rataa - ja vähän tokoamaankin. Hallin pihalle päästessä ylitse lensi taas yksi lintuparvi aurassa kohti eteläisempiä maita.


Sitten marssittiin sisään halliin.  Eilinen rata sujui tosi hyvin, jopa se leijeröinti onnistui. Friida meni erittäin reippaasti  rataa.  Hallille saapuivat myös Marika, Ikwil ja pikkuinen Tova.

Tova kasvaa koko ajan suorastaan kohisten.

Sitä kiinnosti kovasti, mitä minun autoni sisällä on. Vahinko vain, että vielä on niin pieni, ettei yletä näkemään ikkunasta.

Tova tykkää herkuista, joten vaikka se on hyvin rohkea ja itsenäinen pikkuneiti, se ymmärtää, milloin kannattaa kuunnella emäntää.

Sitten voi taas tuulispäänä lentää pitkin hallin pihaa ja tutkia paikkoja. 
Tova kävi hallissa harjoittelemassa oikeaa putkea ja eipä siinä ollut mitään ongelmaa. Marika näytti myös, miten Tova osaa toko-temppuja  ja hyvinhän se oli jo sivulletulonkin oppinut. Tova on Saijan kisapenturyhmässä, jossa sekä Saaga että Friida ovat toko-koulutuksensa alkaneet. Lupaavalta näytti.

Kohta olikin kiire lähteä pesemään Saagaa, sillä se oli menossa Eijan trimmiin. Loppukin lambiturkki ajettiin alas. Kyllä siitä tuli taas niin sievä, tästä meidän pullerosta. (Vaaka näytti edelleen melkein 24 kiloa, vaikka ruokaa vähennetään ja vähennetään.)

Ei ole turkkia ikävä.

Tytär ja äiti television ääressä

Sitten alkoikin jo aika lailla väsyttää tämä kaikkinainen kauneus.

Krooh!

Ei tullut Saagalle mahavaivoja eilisistä nappulapidoista. Mitä nyt aamulenkillä muutaman ylimääräisen läjän kakkasi. Taisi eilisiltana olla Saagan onnenpäivä. No, aamulla sitten tarjottiin hälle vain raejuustoa - varan vuoksi.

5 kommenttia:

 1. Meillä on Mollyn kanssa sama homma noiden lylleröiden kanssa... Steriloinnin jälkeen vaan kaikki lihapullat jäi siihen vyötärölle eikä ne siitä lähde vaikka ruuat olis ihan minimissä. Mutta sama homma emännällä, katse suklaapatukkaan, muutama lisäkilo samantien... :D

  VastaaPoista
 2. Onneksi tähän ei ole pakko blogata emännän kiloista. Meinaan muusta ei sitten tarvitsisi kertoakaan.

  VastaaPoista
 3. No nyt on hieno ja kätevä kampaus Saaga-rouvalla :)
  Kiitos vain hyvistä vinkeistä, pitää pitää mielessä tuo rauhoittumissanan opettaminen.
  Tsemppiä viikonlopun nollajahtiin. Toivottavasti tavataan kohta kolmosissa. Me mökkeillään ensi viikonloppu ja pidetään kisoista taukoa.

  VastaaPoista
 4. Hei! Ei se luisevakaan kauniilta näytä :) Evi oli pesun jälkeen aika hoikkis ja huomenna sitten siistitään Eijan toimesta vielä turkkikin vähän siivommaksi. Jospa uljaampi ulkonäkö terästäisi vähän myös muistiakin... Ei muistanut vanha neiti ottiko omansa, vai omistajansa omat, sämpylät suoraan kauppakassista. Eipä ole tuo otus ennen moista tehnyt. Kääk! Tämäkin vielä!!! Onneksi ei kuitenkaan ehtinyt ahmia kuin puolikkaan juustosämpylän, joten ylenmääräistä siivoa ei ole odotettavissa. Huoh!
  Terkuin lomaileva koiranhoitaja

  VastaaPoista
 5. Evi on päättänyt pitää itsensä eväissä. Näppärä tyttö. Mitä vielä keksiikään.

  VastaaPoista