22.10.2012

Päivän ja illan treenit

Saagan kuntokuuriin kuuluu pallonheittoa. Se ei ole ollenkaan innostunut hakemaan samaa palloa Friidan kanssa, sillä se tietää, ettei se ehdi sitä kuitenkaan saamaan. Joten rouvakoiralle on otettu oma pallo kehiin.
Emännän kipeä käsivarsi saa kuntoutusta, kun ensin paiskataan narupallo Friidalle, joka lähtee tuhatta ja sataa hakemaan palloa Assi perässään, sitten pallo eri suuntaan Saagalle, palkka Friidalle ja Assille ja uusi heitto, ja palkka palloa jolkottaen palauttavalle Saagalle ynnä uusi heitto. Pitää olla nopea, että pysyy rytmissä. Saaga lähtee aika rivakalla laukalla pallonsa perään kyllä, mutta takaisin tullessa ei ole kiirettä. Pitkään se jaksaa tätä tehdä, niinkuin Friidakin.

Eilen oltiin Friidan kanssa tokoilemassa ryhmässä ja tunnari meni aivan päin prinkkalaa. Päätin siis tehdä Friidalle tunnarin. Kuusi kapulaa sekaisin, oma siellä keskellä. Hienosti löysi pikkukoira omansa ja toi sivulle. Luulen, että hallilla sekoittaa Friidaa se, että muissa kapuloissa on Saijan käsien hajua. Pitäisi saada kaveri aina tunnarin tekoon mukaan, että Friida tottuisi siihen, että kapulat haisevat kaikki ihmiselle, mutta vain yksi on oikea. Saagallekin tein tunnarin, ja tänään se palautti kapulan yhtään purematta. Iloinen ylläri.

Äsken palattiin Friidan agiliitotreeneistä. Nyt kun illat ovat jo varhain pimeät, lähteminen iltakahdeksaksi hallille tuntuu aina rankalta, mutta kun perille pääsee, niin aina on hauskaa ja antoisaa. Sen kun tietää, niin jaksaa lähteä väsymyksestä huolimatta.

Tämän illan treenirata oli lyhyt, mutta tehokas.


Friida haki hyvin putken 3 lähettämällä. Sitten harjoiteltiin montaa eri tapaa viedä koira kepeille. Kulma oli haastava, mutta ihan tosi makeesti Friida kepeille meni riippumatta siitä, veinkö kepit oikealta vai vasemmalta puolelta kummasta suunnasta tahansa. Siksi onkin niin outoa, miksi kisoissa kepit ovat olleet niin vaikeat. Tosi hyvin Friida jaksoi toistaa ja toistaa ja toistaa.  Ihana hauveli!

Treenattiin ominemme puomia ja A:ta ja pussia. A:lle Friida jäi hyvin odottamaan, kun lähdin kiitämään eteenpäin ja tuli vasta luvan saatuaan. 

Oli taas kiva treeni.

1 kommentti:

  1. Tein tänään Ikwilin kaa meidän eilistä treenirataa. Eilen epäilin ettei Ikwil tekisi keppejä jos olisin putken toisella puolella. Tänään se onnistui, ehkä johtuen siitä et rata oli aika tuttu. Keppiä pitäisi muistaa treenata vähän enemmän kuin esim. putkeja tai hyppyjä.

    VastaaPoista