20.8.2012

Treeniä tarvitaan

Näin totesin eilisen Haminan kisan jälkeen. Myöntää täytyy, että ollaan treenattu ominemme tosi vähän, ja se näkyi kyllä eilisissä kisoissa. Friida oli ylen innokas, roiski rimoja ja kaksi kertaa pongahti A:lta omille teilleen. Toisella kerralla se kyllä teki kontaktin, mutta sitten läks. Luuli reppana vissiin, että heitän sille pallon palkaksi hienosta kontaktista. Juu, en heittänyt. :-)  Ohjaukseni tökki ja tuli helpoissa paikoissa tyhmiä virheitä. Vaan edelleen osaa ilahduttaa se, että Friida on vauhdissa jälleen.


Nyt alkaa treenijakso. Painotus on kuitenkin toko-puolella, sillä vajaan kuukauden päästä ovat piirimestaruuskisat ja Friida korkkaa avoimen luokan. Mutta agsataan, kun ehditään.

4 kommenttia:

 1. Ihanat nuo sun kommenttisi: Jaaha....kun Friida on keksinyt omia juttujaan. Friida irtoa hyvin ja meno on välillä kuin ilmapallo tuulisella pellolla. Mut hiljaa hyvää tulee. Ehkä kaipaisi vähän treenejä ja haltuunottoja!?

  VastaaPoista
 2. Haltuunottojako? Mistä ihmeestä tuli mieleen? Juu, haltuunotoista ehkä kannataa aloittaa. Huokaus. Ja monesta muusta jatkaa.

  VastaaPoista
 3. Mut Friida on niin ihana kun hän on niin innokas...

  VastaaPoista
 4. Ei näyttänyt neiti välillä tietävän oikein mihin mennä.... mutta kun sitten päätti ja teki jonkin ratkaisun hyvän tai huonon, niin doing pyrähti kuin vieteri olisi lauennut ja ihanan vauhdikkaasti edeten mennään esim. kepit on nyt makeet ja välillä singottiin, piti oikein useampaan kertaan katsoa, että miten se nyt noin menikään. Voi onhan se hauskaa katsoa toisia, kun ei itse pääse... vielä.

  VastaaPoista