21.11.2020

Seuranmestaruuskisat

 KKSn agilityn seuranmestaruuskisat olivat tänään. Greetta oli sinne ilmoitettu Marjutin kanssa kisaamaan, ja vaikka olin edellisten kisojen jälkeen vähän skeptinen, kuinka tulee käymään, antoivat torstain treenit vähän toivoa, että voisi vaikka kulkea, jos ei ihan ensimmäisenä tarvitse olla.
Ihan mukavasti Greetta tekikin. Ekalla radalla se lukitsi väärän putken ja näin ollen radasta tuli hylky, mutta vauhti oli varsin hyvä. Yhtään haukkua ei kuulunut, joten vähän ehkä jännitteitä, mutta ihan hyvältä näytti. Toisella radalla se ehti noteerata kaksi ratatyöntekijää ja tuomarin, jolloin vauhti vähän hiljeni, mutta sekin oli nätti rata, nollarata kaiken lisäksi. Eli oikein hyvä treeni Greetalle.

Tässä Marjutin ja Greetan menoa:                                                   Kisan jälkeen otettiin vähän poseerauksia.

Marjut voitti oman koiransa kanssa miniluokan molemmat radat huikaisevan hienoilla nollilla ja näin tulivat seuran mestareiksi. Greetan emo Sabi tuli medeissä toiseksi. 

Mukava kisapäivä. Lisäksi satuin löytämään netistä tietoa Look at me-tekniikasta, joka voisi olla Greetalle oikein hyväksi. Se Mäntsälän kouluttaja antoi siitä vähän vinkkiä, mutta nyt löytyi netistä enemmän tietoa asiasta.

Saagalle kävin ostamassa lisää silmägeeliä, huomattavasti halvempaa kuin mitä eläinlääkäristä ostin. Sen silmät kyllä valuvat - tai ei siis silmät, mutta jotain nestettä kuitenkin. Silmän alusia pitää pyyhkiä silloin tällöin. Ällöttävää Saagan mielestä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti