20.11.2020

Tuloksia

 

 
Eilen sain sähköpostiini Saagan verikokeiden tulokset. 

Tässä tulos munuaisten toiminnasta ja kilpirauhasesta. Kilppari on edelleen oikealla lääkityksellä ja toimii normaalisti. Sen sijaan munuaisten vajaatoiminta on lisääntynyt. Vielä raja-arvon ylälaidalla, mutta kun viimeksi oli 9 ja nyt 19, niin kauan emme saaneet nauttia hyvistä tuloksista.

Nämä punaiset merkit olivat uutta. Pitkään on maksa toiminut normaalisti, mutta nyt on jotain alkanut sielläkin tapahtua. Onko lääkityksen määrä alkanut liikaa kuormittaa, vai mistä on kyse, siitä en tiedä. Mutta joka tapauksessa näistä tuloksista näkee, että Saagan elimistö alkaa olla väsynyt. 

Itkun paikkahan näiden näkeminen taas oli. Toivon, että mitään dramaattista ei tapahdu, saadaan viettää joulu yhdessä, sillä viimeinen jouluhan tämä tuleva kyllä on Saagalle joka tapauksessa. Niin kauan, kun Saaga jaksaa lähteä ulos, vatsa toimii, ruoka maistuu, pyllyrapsut ja silitykset kelpaavat, niin kauan ei ole hätää, mutta kun jotain alkaa tapahtua, on Saagan aika tullut. Mitään tehohoitoja ja operaatioita ei tehdä, mutta niin kauan kuin pilkettä ja iloa löytyy, niin kauan ei ole hätää. 

Eli saattohoidossa ollaan. 

Tänään satoi lunta. Vähän vain, mutta saatiin valkoista maahan ja aurinko alkoi paistaa. Niinpä otin kameran ja koirat auton kyytiin, että saataisiin kuvattua joulukortti. Saagan kuva on siis tältä päivältä ja alempi kuva myös. Alempi ei ole kortiksi valittu kuitenkaan, mutta siitä näkee, miten kaunista olikaan ja kuinka kiltisti tonttutytöt poseeraasivat. Niinkuin aina. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti