9.11.2020

Omista agikisoista ei mainittavaa

 Greettaa jännitti omissa agikisoissa aika lailla. Lähtö oli toko-päästä ja siellä oli puuhailemassa ihmisiä. Näinpä iski Geehen epävarmuus. Rata kulki agipäähän päin ja siellä seisoskeli ihmisiä. Iski toinen epävarmuus. Eli vauhti ei huimannut päätä ja tuli kieltoja. Molemmista radoista yliaikatulos. Toinen rata oli vauhdillisesti vähän parempi, muttei hyvä sekään. 

Tänään käytiin Haminan hallissa tekemässä kokeenomainen treeni. Piippailua ja häröilyä oli hiukan, mutta täytyy sanoa, että aika kiva suoritus. Kehään on mentävä kontaktissa ja liikkeiden välillä ei saa yhtään lähteä koira lapsesta vaan sen kanssa on liikuttava hallitusti. Näin ainakin tänään häröily oli vähäisempi. Kunhan saan videon ladattua, laitan sen tänne. Tunnarissa toimi yllättävän hyvin se, että levitin kapulat ja tehtiin tunnarien läheisyydessä liikkeitä. Enemmänkin olisi voinut tehdä, mutta seuraavalla kerralla sitten. 

Eilen illalla oltiin Strömforsissa Marjutin, Tuovin ja Hannelen kanssa treenaamassa. Hannele treenasi omia juttujaan Nellin kanssa, mutta me muut teimme mestariluokan rallya. Greetta teki radan kahdesti ja jälleen aika olemattomalla äänellä. Eli hyvän mielen treeni toden totta.

Saagan maha parani nopeasti tällä kertaa. Ihanaa.

Muutama kuva tuuliselta Katariinan meripuiston retkeltä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti