2.9.2020

Surullinen päivä

Kävimme Saagan kanssa maanantaina Anjalassa verikokeissa, vaikka edellinen kerta oli vasta heinäkuun lopussa. Halusin nähdä munuaisten tilanteen, kun Saagalla on ollut niitä ripuleita ja viimeisimmässä ripulissa sillä oli aika vaikea olo.

Tulos tuli tänään.

Itku pääsi. Edellisellä kerralla arvo oli ollut 18 ja nyt jo 33. Tämä tulos kertoi, että jatkoajalla ollaan. Voi kuinka koville se ajatus ottaa. Kunpa osaisin huomata ajoissa vähäisetkin oireet, jotta voisin päästää sen pois vielä hyvänä päivänä.

Aamupäivällä ennen tulosta kävimme pitkästä aikaa Katariinassa kävelyllä. Sää oli pilvinen ja puistossa oli oikein rauhallista. Koirat saivat poseerata monessa paikassa.


                                                 Aika navakka tuuli kävi mereltä päin.
                                                       Poseeraus ankkurin vieressä                                                Poseerausta tammisotilaiden luona                                                  Poseerausta majakoiden luona
                                                                 Saaga-rakas


                                                       
                                                         Vesiputouksen äärellä

Paluumatkalla kävimme Jylpyllä, jossa kokeilin Greetan kanssa vähän BH-kuviota. Ikinä ei olla tehty, mutta hyvinhän se sujui. Nimittäin ex tempore laitoin hakemuksen KPH:n BH-kokeeseen. Facebook muistutti Saagan BH-kokeesta ja siitäpä ajatus tuli mieleen muutaman kaverin kannustamana.  Ei harmita, jos ei paikkaa tule, sillä tämän päivän uutiset kyllä veivät innon yhtään mihinkään.

                               
                                          Kotona Saagaa nukutti makeasti ulkoilun jälkeen.                        

2 kommenttia:

 1. Voi kamala, tuo jatkoaika-asia on aina hankala :(
  Mutta siinä samalla muistoja tulvii mieleen.

  Itku silmässä aina lueskelen menehtyneistä koirista, koska siinä aina tulee mieleen kuinka Ottokin on jo vanha koira. Vaikka onkin ihan ilman vaivoja.

  Kyllä te Greetan kanssa yhden BH:n suoritatte mennen tullen. Jos ette mahdu Kotkaan, niin tulkaa ihmeessa lokakuussa Haminaan :D

  VastaaPoista
 2. Kyllä. Vaikka tämä on lemmikin omistajan raskain hetki, kaveria ei jätetä kärsimään, mikäli vain huomaa muutokset ajoissa. Itkuitta tämä ei suju, mutta toivon, että vielä jonkin aikaa meillä Saagan kanssa olisi yhteistä taivalta edessä. Saaga on jo viides koira, joka lähtee sateenkaarisillalle. Ei tähän totu.

  Mitään ei ole BHsta kuulunut, enkä aio perään kysellä. Pitää pitää mielessä teidän koe.

  VastaaPoista