14.9.2020

Mannerin koulutuksessa ja omaa toko-treeniä

 Ilmoitin Greetan Mannerin syksyn koulutuksiin, kun haku aukesi. Itsekin olen koirieni, jopa Greetan, kanssa käynyt Ninan opissa. Nyt ei minusta aikoihin ole siihen ollut, mutta Marjutin kyllä. 

Eilen oli ensimmäinen treenikerta. Greetta oli vuorossa ensimmäisenä. Vähän tyhjä halli jännitti, muttei kauaa. Kukin koirakko teki kahdessa pätkässä oman treeninsä. Kesken ensimmäisen osuuden hallin oviaukon edessä olevat keveät aidat humpsahtivat maahan pitäen ääntä. Greetta jäi hetkeksi niitä tuijottelemaan, mutta yllättävän nopeasti se siitä tokeni taas hommiin. Toinen puolikas oli reippaampi kuin ensimmäinen. 

Rata oli aika haasteellinen ykkösluokkalaiselle, mutta onneksi Geella on taitava ohjaaja.

Greetta jaksoi sinnikkäästi ja innokkaasti ottaa uudestaan ja uudestaan ja uudestaan.
Toisen jakson lopuksi otettiin vielä uudestaan alkupätkä 1-13.


Kyllä oli tyytyväinen pieni koira kotona tuon treenin ja hyvien lämppäys- ja jäähdytyslenkkien jälkeen.

Tänään sitten menimme Haminan halliin toko-juttuja tekemään. Tulikin aika pitkä treeni, mutta paljon oli hyvää siinä treenissä. Itselle otin videota muistin virkistykseksi.

Meillä on ollut tauko omasta toko-treenistä, joten olipa kiva tehdä Geen kanssa ja ihan hyvältä näytti, ei täydeliseltä, mutta hyvältä.

Saaga odotti autossa kiltisti. Treenin jälkeen lähdettiin läheisiä metsäpolkuja tallaamaan. Olihan hieno ja aurinkoinen sää.  Hiekkakuopan reunalla piti ottaa kiven päällä poset. Saaga tietää nämä posejutut ja loikkasi ketterästi kiven päälle. Greetta sitten perässä.

                                                       Hikinen poseeraus

                                                                  Rankkaa hommaa

               Saaga näyttää siltä, että olisi syytä lopettaa ja kaivaa herkut esille. Niin tehtiin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti