26.5.2020

Aurinkoinen päivä ja osteopaattikäynti

Ensin kuitenkin vanha video, joka otettiin kesällä 2015 mökillä. Siinä Friida ja Greetta painelevat vedessä, Greetta Friidan imussa täyttä häkää.


Friidaa tuli taas kova ikävä. Se oli myös hyvä leikkikaveri Greetalle, sillä Saagasta ei enää leikkimään ole ja se on muutenkin eri luontoinen kuin Friida. Voi huokaus!

Tänään oli Greetan osteopaattikäynti. Matkalla käytiin vähän Jylpyllä juoksemassa lämpöä.

Ihan hyvin neiti paineli kapulan perässä. Osteopaatti Aleksi Nikkinen oli meille ihan vieras, mutta pienen jännittelyn jälkeen Greetta makasi patjalla aika rentona, kun Aleksi käänteli ja väänteli sitä. Ei ollut kuulemma sen kummempaa hätää. Jumit olivat lihasperäisiä, ei missään syvemmällä.  Hyviä uutisia siis. Ja kun vielä Saija lupasi aloittaa taas hieronnan  ja tulla kahden viikon päästä tyttöjä vatkaamaan, niin tulipa hyvä mieli.

Alkuiltapäivästä lähdimme ulkoilemaan, sillä mittari näytti jo yli 20 astetta. Minäkin uskaltauduin lähtemään lyhythihaisessa paidassa ja vallan mainiosti tarkeni niin. Saagalta jätin loimen pois ja hölväsin sen selkään karvattomiin kohtiin korkeakertoimista aurinkorasvaa. Tuossa lämpötilassa vanhalle koirallekin tulisi liian kuuma takki päällä.


                                                     Koivukuja lähellä kotia

                                                      VoikukkapeltoposejaHuomenna on sitten Saagan vuoro. Mennään Anjalaan verikokeisiin. Niitä jännitän kyllä enemmän kuin Greetan tämän päivän käyntiä. Peukkuja sille, ettei mitään kamalaa ole veriarvoille tapahtunut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti