28.5.2020

Frisbeetä ja tuloksia

Saagan verikokeiden tulos tuli Movetista.


Vaikka nuo ylimmät kaksi maksa-arvoa ovat dramaattisesti punaisella, ne ovat reilusti laskeneet, sitten viime mittausten. Silloin ne heiluivat kahdensadan kohdalla ja nyt alempi on lähes viitearvoissa. Jes!  Urea jatkaa nousuaan. Viimeksi se oli noin 11 ja nyt jo 13,3. Sekö sitten Saagan oksenteluihin syynä. Anjalasta laitettiin jälkipyyntö Movetille, että verinäytteestä tutkittaisiin myös munuaisarvo. Olisiko se syynä urean nousuun? Munuaisarvoja ei ole pitkään aikaa testattukaan. Huomenna olemme tässä asiassa viisaampia.

Greetan kanssa tänään tokoiltiin. Tehtiin tunnaria, joka meni läheltä pienellä kurkkuvoihkeella, mutta kun kerran otettiin enemmän matkaa, niin sitten se jo karjahti. Pitää ottaa purkki matkaan seuraavalla kerralla. Sama oli ohjatussa noudossa, kun kapulat olivat kaukana. Kierrokset nousivat eikä toista puolta pystynyt hakemaan ilman ääntä. Huokaus. Luoksetulon stopit olivat aika hyvät.

Pallo ei ole nyt Greetan leikeissä pop. Ehkä on jotain huonoja muistoja kroppajumeista tai jostain muusta. Mutta kun frisbee kaivettiin pitkästä aikaa esiin, niin sehän oli Greetasta vallan mainio lelu.
Tässä kuvia Greetan frisbeetyylistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti