13.5.2020

Greetan suu

Niinkuin kerroin, käytiin huhtikuun lopussa Greetan kanssa Avecissa kitalaen patin takia. Mitään kummempaa ei löytynyt silloin.
Eikä suussa mitään näkyvää olekaan. Mutta edelleen Greetta ei aina halua hakea palloa, vaikka lähtee sen perään.  Välillä se menee, ja sitten jää minua haukkumaan, kun komennan noutamaan. Noutaa se, mutta asia pohdituttaa minua edelleen. Mietin, että jotain siellä suussa on sellaista, joka tekee hakemisesta hankalaa. Kotona Ikean råttaa saa rauhassa lennättää ja se hakee sitä aina, mutta se on pehmeä ja lelut ovat kovempia. Pikkutyyppi kyllä syö ruokansa ja kanapäällysteiset purutikut menevät rouskis rouskis vain. Leikkiminen on vain hankalampaa.

Niinpä olen nyt tilannut hampaiden kuvaukseen ajan Mar-Vetiin. Ja jos jotain korjattavaa tai poistettavaa löytyy, se operaatio tehdään saman tien. Mietin, että olisiko joku hampaan juuri haljennut tai jotain. Ja jos ei mitään löydy, niin tutkittu kuitenkin on. Hammashommat eivät mene vakuutukseen varmaankaan kuin joissain tapauksissa, joten omaan piikkiin menee kaiketi tämä juttu, mutta tutkittava se suu kuitenkin on. Ensi keskiviikkona on operaatio. Samalla poistetaan hammaskivet myös.

Kevät on tullut jo puistoihin ja meitä lähimmässä Jokipuistossa kukkivat jo kirsikankukat. Niinpä piti kiireesti eräänä aamuna mennä ottamaan poseerauskuvat kavereista.  Aamulla siksi, että silloin on vähän väkeä. Iltapäivällä on sitten väkeä sakeanaan kukkia ihailemassa.


   Saaga on aivan häikäistyneenä silmät viirulla.
                              
Saagan 13-vuotissyntymäpäivät lähestyvät kovaa vauhtia. Sitä odotellessa lepoa.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti