7.4.2019

Kisattu

Tänään oli sitten agilitykisapäivä. Tai aamu.
Kisat alkoivat kello yhdeksän ja koska osallistujia oli vähän, niin Greetta lähti matkaan viidentenä heti pikkuminien ja minien jälkeen. Jälleen oli langennut osaksemme aloittaa medien ensimmäisenä.
Siimeksen Pertti oli tehnyt aika kinkkiset ykkösluokan radat. Ainakin ne kaksi, jotka teimme olivat sangen haasteellisia.
Ekalla radalla ensimmäinen hyppy oli vähän vinosti suhteessa sen edessä olevaan puomiin, jonka loppupäähän menin, sillä rata jatkui edelleen suoraan ( tai hiukan vinoon) renkaaseen. Kutsuin Greettaa ja se luoksi sen vinon hypyn ohi, mutta ei korjattu vaan matka jatkui. Renkaan jälkeen oli melkoista ränkytystä ja pyörimistä puomin edessä. Muutenkin radalla oli paljon tuota samaa. Pieniä hyviä pätkiä ja paljon muuta.
Toisella radalla alkupuoli meni suorastaan agilitymaisesti. Yksi pyörintä putkesta, josta kielto. Sitten korjattiin kepit, joiden päässä piti kääntyä jyrkästi oikealle putkeen. Huonosti käskytettynä koira hyppäsi viistosti edessä olevalle renkaalle. Mutta selvittiin melko kunnialla loppuun asti eli ei ihan kaameaa sentään. Olin kuitenkin huojentunut, kun ei tarvinnut kolmatta rataa tehdä. Kisa oli meiltä jo puoli 11 ohi.

Videon jälkimmäiseltä radalta kuvasi Marika. Kiitos. Eka rata on myös kuvattu, muttei julkaisukelpoinen. 😆Nyt sitten taas kisataukoa tästä lajista kuun loppuun ja ehkä omiin kisoihin silloin seuraavaksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti