28.8.2013

Väliaikatiedotuksia

Maanantaina agsatreeneissä oli erilaisia keppilähetyksiä hankalasta kulmasta. Friida teki hyviä keppejä ja haki hienosti 180 asteen käännöksiä. Ohjaajalla oli parantamisen varaa. Toisella puoliskalla treenattiin sunnuntain agsakisojen hankalia kohtia. Ne menivät oikein kivasti.

Eilen Eija ajeli Friidan perän ja kuonon. Kas tuli tyypistä taas niin sorja. Samoin hän nyppi Saagan korvat ja ajeli naaman nätimmäksi. Nyt on hienoja koiria.  Tuli taas Turrimurrissa punnittua molemmat. Saaga painoi 23,6 kg ( oikein hyvä paino sille) ja Friida 23,4 kg. Eli painojen suhteen koirat hyvissä mitoissa.

Tänään treenattiin tokoa. Saaga teki hyvät ruudut,  tunnarin, istumisen ja noudot. Kaukokäskyissä oli takapalkka ja se vähän liikaa innosti. Saaga meni seisomasta maahan tai istumaan ihan oma-aloitteisesti useamman kerran ilma käskyä. Vaan sitten teki oikein, kun ei sitä palkkaa herunut.
Friidan ruutu ei ole niin varma. Lähetin sen ruutuun tosi kaukaa. Suunta oli oikea, mutta koira mätkähti maahan ruudun eteen. Yritän palauttaa sitä vaiheteta ruutuun, kun se jäi seisomaan sinne. Nyt se oma-aloitteisesti käy maahan, ja sitä en haluaisi Friidan kohdalla. Saagalla se on ok.
Noudot ja tunnari menivät Friidallakin oikein hyvin.

Huomenna on toko-treenit ja perjantaina treenataan Peippolassa BH-koetta varten.

Eipä meille muuta kuulu tällä hetkellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti