24.1.2013

Saaga on tullut takaisin

Olen jo jonkin aikaa huomannut, että Saaga on energisempi ja touhukkaampi kuin syksyllä koskaan. Se innostuu asioista ja on hirmuisen touhukas. Ulkona se voi jopa ottaa juoksupyrähdyksiä omaehtoisesti ja innostuu juoksemaan lumikökkäreiden perässä. Sen löysä nahka on tiivistynyt ja muutenkin se on jo ihan kohtuullisen sorjan näköinen otus. Tärkein on kuitenkin selvä mielentilan muutos. Jotain on tapahtunut sille, en tiedä, mitä ja milloin, mutta tuntuu, että reipas Saaga on tullut takaisin. Jee! 

                                               Hallin läheisellä metsätiellä tänään

                                            Saaga ja Friida päättivät lähteä tutkimaan polkua.
  
                                      Friida tajusi, että ei hitto kukaan muu tulekaan perässä.

                                                                Ja eikun takaisin.

                                                          Saaga päätti vähän oikaista.

                                                                  Tyytyväinen hymy

                                                                Porhalluksen paikka

Mentiin vielä Saagan kanssa hallille samalla matkalla vähän tokoa treenaamaan. Vajaan kuukauden päästä on ensimmäinen voittaja-luokan kisa ja vaiheessa ollaan, joten treeni hallissa teki hyvää. Saaga oli tosi iloisessa vireessä. Tehtiin kaukoja takapalkalla. Palkan sai vain oikeasta ja hyvin Saaga yritti hallita niitä takakoipiaan. Seisomasta makuulle oli jo aika hyvä, mutta kierrokset nousivat ja seisomasta istumaan mennessä takakoivet tuppasivat tulemaan eteenpäin.

Tein herra ties kuinka pitkän tauon jälkeen Saagalle tunnarin, jonka se suoritti erittäin hyvin. Hiukan pureskeli alkupalautuksessa, mutta sitten lopetti. Jes!

Luoksetulossa laitettiin minun taakseni target yhdessä. Harjoiteltiin vain läpijuoksua ilman pysäytyksiä, koska vauhti on ollut niin kauan aikaa kateissa. Hyvällä laukalla Saaga tuli minun ohitseni. Jes jes!

Target laitettiin taakseni myös hyppynoudossa. Ekalla tuli tosi hyvällä laukalla takaisin hypylle. Toisella kerralla vähän hitaammin. Mutta takapalkka puree nälkäiseen koiraan.

Ruutu viriteltiin. Ruudussa ei ollut targetia. Kaksi kertaa tein. Ekalla kerralla Saaga meni läpi ruudusta, mutta palasi ruutuun, pysähtyi ja meni maahan ruudun sisään. Toisella kerralla sain sen pysähtymään ruutuun. Vauhti oli molemmilla kerroilla hyvä ja se tiesi, minne oli menemässä. Jes jes jes!

Lopuksi seuraamista ja sitten hankeen jalkoja putsaamaan.
Hyvän mielen tokoa tällä kertaa!

3 kommenttia:

  1. Vau, hieno juttu! :) Ehkä Saagalla on kevättä rinnassa? Toivottavasti se siellä pysyykin!! :)

    VastaaPoista
  2. Hyvä et Saaga on tullut takaisin. Oishan se kivaa tietää mistä se johtuu, mut ehkä sen mielestä on niin kivaa kuin on paljon valoisampaa tuolla ulkona.

    VastaaPoista
  3. Eli se on kuin emäntänsä, marraskuussa zombie ja auringon palatessa taas täysissä järjissään.

    VastaaPoista