27.1.2013

Franklinia ja Mariusta moikkaamassa - ja lopuksi tokoilua

Viikonloppuna mentiin vanhempieni luokse Lappeenrantaan. Lauantaina mentiin Friidan kanssa moikkaamaan Franklin-veljeä ja Marius-pappaakin vähän.  Oli pilvinen päivä, joten kuvista tuli kiitettävän mustavalkoisen näköisiä. Hyvin jaksoivat sisarukset lumessa kuitenkin myllätä.

                                                                          Franklin

                                    Lopuksi etsittiin hankeen heitettyjä nameja hyvin pontevasti.

                           Sitten mentiin sisään lämmittelemään ja nauttimaan kuumaa teetä ja herkkuja.
                           Lopuksi vielä muutama potretti sisaruksista.
                                                                       Älypäät :-)

                               14-vuotias Mariuskin pääsi moikkaamaan.

                                                           Olipa taas mukava tavata.

Tänään sunnuntaina sitten suunnattiin kotiin. Illan suussa oli Saagan toko-treenit, joihin päästiin pitkästä aikaa. Otin videokameran mukaan ja Hannele ystävällisesti kuvasi meidän treenit, jotta näen, mitä kaikkea meillä on vielä treenattavaakaan ennen kahden viikon kuluttua tapahtuvaa voittaja-luokan kisakorkkausta.

Paljon jo menee ihan mukavasti. Kaukokäskyissä ruvetaan nyt takapalkalla treenaamaan matkaa. Luoksetulon vauhti on nyt hyvä, mutta pysäytykset valuvat. Tunnarissa pitää heti oikean löydyttyä antaa palaute oikeasta sillä toiveella, että varmuus vähentää puremista ja nopeuttaa palautusta.

TÄSSÄ SAAGAN KISANOMAINEN VOITTAJA-TREENI.

Ihan hyvillä fiiliksillä olin treenin jälkeen. Ja niin oli Saagakin.

2 kommenttia:

  1. Mahtava vauhti-Saaga! Ja tuo tauotta huiskiva häntä on vaan aina portugeeseilla niin ihana. :) Hienossa kunnossa teillä liikkeet on, ja kiva kun Saagan moottori on taas lähtenyt käyntiin ja vaihteistokin löytynyt!
    Ja ihan mahtiotos sisaruksista tuo toinen pönötyskuva, missä Friida nauraa hekottaa kiva ammollaan ja velipoikakin näyttää kovin myhäileväiseltä. xD

    VastaaPoista
  2. Oikein hyvältä näyttää Saagan voi liikkeet. Ihanan iloisen näköistä tekemistä, Saaga selvästi tykkää :) Tsemppiä kokeeseen!

    VastaaPoista