20.1.2013

Mannerin koulutuksessa

Tänään oli taas Niina Mannerin agilitykoulutusta. Eilinen koulutuspäivä peruttiin kovan pakkasen vuoksi, mutta sunnuntairyhmien onneksi pakkanen hellitti ja päästiin kuin päästiinkin treenaamaan. Saatiin etukäteen sähköpostissa tällainen rata:

Kuvassa on neljä eri rataa, joista piti valita kaksi treenattavaksi. Pitkän pohdinnan jälkeen päädyin ottamaan valkopallo-reitin, koska välistävedot ovat minulle haastellisia, koska olen niin jäykkäkroppainen. Toiseksi valitsin valkoneliö-radan, sillä siinä oli hyviä takaavientitekniikkaa vaativia kohtia.

Valkopalloradassa minun ajoitukseni välistävedoissa oli koko ajan myöhässä. Tein lisäksi turhan laajoja mutkia, kun olisi pitänyt edetä suoraviivaisesti.

Valkoruuturadassa minun haasteeni oli alkupyöritys ja Friidalle yllättäen tuotti vaikeuksia putken jälkeinen hyppy 6, sillä yleensä se kyllä hyvin irtoaa hypylle, vaikka menenkin sivusuunnassa.

Tässä linkki meidän treeneihimme.

Kiva oli harjoitella ja katsella muidenkin suorituksia. Marika ja schape Ikwil olivat kyllä aika supertaitavia taas. Mutta kyllä mekin opitaan.

Kotona keitettiin hernerokkaa, että sain syväjäädytystä vähemmäksi. Koiratkin saivat nappuloille rokan jämät - ja hyvää selvästi oli. Oikeaa koiran herkkua!

-----------
Piti tähän mainita surullisia uutisia sukulaisrintamalta . Assin veli Kevin siirtyi eilen sateenkaarisillalle.

Kevin oli tosi upea ja ihanaluonteinen koiraherra. Ei voi olla ajattelematta, että tästä alkoi C-koirien lähtölaskenta. Täyttäväthän ne syksyllä jo 13 vuotta.  Kauniita taivasunia, Kevin!

4 kommenttia:

 1. En oo tottunut vastaanottamaan niin monta superlatiivia mitä olen v.lopun aikana saanut ottaa vastaan mun ja Ikwilin agilitytaitomme takia...On se vain ihanaa kun välillä onnistuu...Kyllä tekin ootte taitavia, toi Friida on vain vähän höpsö ja onhänkin aika itsepäinen...

  VastaaPoista
 2. Iksu on jo aikuinen ( vaikkei uskoisi) ja Friida on vasta aikuistumassa ( vaikkei uskoisi), joten Friidalla on vielä aikaa opetella Iksun tasolle.

  VastaaPoista
 3. Myö voitais Jaana ottaa jotain yhteistä tukiopetusta noissa välissävedoissa... Miten ne voikin olla niin vaikeita?? Mut kivan näköiset treenit teillä on ollut. :) Ohjaat muuten ihan eri näköisesti (=paremmin) kuin kisoissa! :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos. Näet kun on toistoja ja opetusta, niin sitten vanhakin edes jotain oppii. Kisoissa on vain se yksi mahdollisuus - ja siinäkin jännitys päällä. Huokaus.

  VastaaPoista