20.11.2012

Yrjö kylässä

Kun tulin iltapäivällä töistä, Saaga hetikohta oksensi. Aamunappulat olivat jo sulaneet muhevaksi sössöksi, mutta olivat maton reunasta helpot korjata vessanpönttöön. Muita oksennuksia ei löytynyt. Ei siis ihme. että ulkona oli koiralla vähän veto veks ja suunta oli kohti heinälaitumia ja kivituhkakeräytymiä eikä pallon haku kiinnostanut.

Tultiin kaupan kautta kotiin. Ostin raejuustoa ja piimää. Canicur oli päässyt loppumaan, joten laitoin raejuuston sekaan Inupektia ja tarjosin Saagalle, joka popsi herkun hyvällä halulla. Parin tunnin päästä se alkoi maiskutella ja yskiä - ja kävi pimeässä makuuhuoneessa oksentamassa raejuustot pois. Sen jälkeen sitten ei ruokaa ole tarjottukaan. Silloin tällöin harvakseltaan Saaga on köhähtänyt. Hetken jo mietin, onko kennelyskä iskeytynyt talouteemme, mutta ei se sellaiselta yskältä vaikuta. Enemmän kurkun tai ruokatorven ärtymykseltä.  

Typykkä siis paastoaa aamuun asti ja katsotaan sitten tilannetta. Huomenna pitää varan vuoksi ajella apteekin kautta kotiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti