5.11.2012

Koiran syvin olemus

Tiina  laittoi blogissaan haasteen (ainakin oletan, että minullekin vinks ) , jossa kehotettiin kuvalla miettimään jonkun oman koiran syvintä olemusta. Eilen illalla se iski mieleen, se Friidan syvin olemus ja alterego.


Friida on ihan kuin Nalle Puhin Tiikeri. Hyväntahtoinen, energinen hössö, ei mikään maailman rohkein tapaus ja - ennen kaikkea -


HYVIN POMPPIVAINEN! 

Vai eikö muka tule Tikru mieleen, kun katsoo Friidan  eilisiä ratoja Vantaan Vuokkoset-hallissa.
Tulos kaksi hylkyä Rolling Eyes  - kuinka yllättävää.Mikäli Aamun ja Tuulin emäntä Tiina, Pason emäntä Kati sekä Iksun ja Tovan emäntä Marika haluavat ryhtyä oman koiransa syvimmän olemuksen hakuun, niin olkaapa hyvät vain. 

Lauantai meni seuran toko-kisoissa valokuvatessa. Onneksi oli kamera mukana, sillä hallista ulos astuessani näin huikaisevan hienon taivaan. 
7 kommenttia:

 1. Kiitos "haasteesta". Yritän lähipäivinä tarkkailla koiriani ja palaan kunhan ehdin ja muistan tähän kivaan tehtävään.
  Friida on kyllä kuin Tikru.

  VastaaPoista
 2. Friida on kyllä aivan selvä Tikru :) Nyt siis vaan pomput kohdilleen ja nollia alkaa tulla kasoittain!

  Kiitos vielä kerran kuvaamisesta lauantaina, nyt saivat tokouran aloittaneet koirakotkin heti voimaannuttavaa kuvamateriaalia omasta osaamisesta. Kiitos myös huikeasta kannustuksesta - eihän sellaisen avulla voi tulla muuta kuin onnistumisia!

  Hannele & buvveneidot

  VastaaPoista
 3. Just sua mä tarkotin :)

  VastaaPoista
 4. Friidan ratoja on vaan niin mukava katsella, kun se on niiiiiin ilonen. Sitäpaitsi eka rata näytti tosi hyvältä. En edes huomannut missä meni vikaan. Katsoin vaan, että loistava kauko-ohjaus puomille. Jos se nyt siinä meni vikaan. Friida on kuin Tikru ja tiedän toisenkin kuka on kuin Tikru.:)

  t. Minna

  VastaaPoista
 5. Siinä se vikaan meni, Minna. Piti kääntyä putkeen, vaan haki sen halvatun puomin. Kyllä irtoo. Taidan tietää, ketä Tikrua tarkoitat ;-) Samanlaisia ovat sisko ja sen sisko.

  Jaana

  VastaaPoista
 6. Kovin on hauskaa Friidalla radalla :D Ihanan iloinen koira, kovin on Tikrun oloinen :D T:Tuija

  VastaaPoista
 7. Tämä päivä on se päivä milloin olen miettinyt Tovalle ja Iksulle heidän syviä olemuksia. Aamulenkillä tuli mieleeni et Tova on selvästi Peppi Pitkätossu, sillä hänen mielestään on paljon kivempaa loikkia tien sivuilla kuin tiellä. Ja matkalla löytyy paljon aarteita mitä voi kantaa mukanaan. Eli Tova on lentävä hollantilainen aarteenetsijä joka ei tee asiat samalla tavalla kuin me muut. Kutsun Tovaa myös välillä hömötiaseksi, en sen takia et hän on ulkonäöllisesti tiaisen näköinen vaan et toi nimi on minusta niin kiva.

  Ja onhan Tova sukua Vaahteramäen Eemelille eli Ikwilille. Ikwil on hyväntahtoinen ja haluaa mielyttää kaikkia mut välillä vain sattuu ikäviä juttuja kun puuha kaikkea.

  Jos Adalle pitää valita jokin syvää olemus niin tällä hetkellä tulee mieleeni: Krösa-Maja(se vanha juoruakka Vaahteramäen Eemelissä). Ehkä Adassa on vähän sitä Eemelin äitiäkin, Almaa. Luulen et Ada on vähän huolissaan Ikwilistä ja myös Tovasta.

  VastaaPoista