17.11.2012

Niin lähellä

Tänään lähdettiin taas nollajahtiin Vantaalle ja jätettiin seuranmestaruuskisat väliin. Koko koirarevohka pääsi matkaan Vuokkoset-areenalle. Tuomarina tänään toimi Seppo Savikko ja tarjolla oli kaksi agilityrataa. Ketään tuttua ei kisoissa ollut, joten videoevidenssiä ei ole tarjolla.

Ensimmäinen rata on tässä ( noin suurin piirtein muisteltuna)


Tuomari seisoi noin renkaan ja keppien puolessavälissä. Friida suuntasi kakkoselta kohti rengasta, vaikka mielestäni ohjasin kyllä oikein hyvin kakkosen käännöksen. Luulen, että tuomarilla oli osuutta asiaan, sillä putkesta tullessa neiti lähti oikein tarkemmin ohi keppien tuomaria katselemaan. Voi kökkö! Luulin, että tämä ongelma on ohi, mutta ehei. Ihmiset ovat Friidalle selkeä häiriö radalla. No, sitten jatkettiin kepeille ja leikkasin keinun takaa, jolloin Friida tuli keinulta pois. Tämän jälkeen meillä ei mennyt oikein missään kohtaa erityisen hyvin tällä radalla ja hylkyjä tuli useita. Minun ohjaukseni tökki ja Friidalla oli ylen määrin ylikierroksia. Ei yhtään harmittanut, ettei tämä katastrofiesitys tullut millekään nauhalle. En olisi pystynyt katsomaan.

Rata numero 2:


Alku sujui oikein mallikkaasti. Puomin päässä hetken Friida tuijotteli tuomaria, mutta matka jatkui. Lähetin hypylle 5 jo kaukaa ja otin etumatkaa putkelle. Leijeröin puomin eli pysyttelin puomin vasemmalla puolella, kun taas Friida toimi puomin oikealla puolella. Ja ihan mahtavasti se meni muurille ja putkeen vaikka olin suurin piirtein A:n kohdalla ohjaamassa. Loppuosakin meni ihan superhienosti - kunnes tuli hyppy 16 ja putki 17 . Puhdas rata alla. Minä valssasin hypyn 16 vasemmalle puolelle, mutta en riittävän etäälle, jolloin ohjasin koiran kauempaan päähän putkea. Koira nöyrästi meni, minne näytetään ja hylky tuli. Näin helppo paikka, enkä osaa sitä ohjata. Friida teki hienoa työtä ja minä kämmään.volloti Kyllä otti aivoon aivan tautisesti. duh

Eipä tässä muu auta kuin kestää oma mokansa. hesse_cray

Vielä tänä vuonna olisi oman seuran kisat joulukuun alussa, mutta koska Friidan juoksut voivat alkaa milloin vain, saa nähdä, päästäänkö niihin. Ne sitten joka tapauksessa olisivat tämän vuoden viimeiset kisat.


2 kommenttia:

  1. Osanottoni :(

    VastaaPoista
  2. Kiitos. Ohjaaja on jo toipunut ja suunnittelee kisaamista valmiina uusiin pettymyksiin. Mikä ei tapa, se vahvistaa, ja nyt kyllä vahvistusta tuli ihan reilumman päälle.

    VastaaPoista