26.11.2012

Pakko johtua hormoneista

Nimittäin Friidan ääliöikä agilitytreeneissä. Viimeksi se reagoi koutsin läsnäoloon radalla tuijottelemalla ja lopettamalla asioita kesken. Tänään oli useampi ihminen radalla häiriönä seisoksimassa ja pikkuneiti värjyi, tuijotteli ja tuli pois esteiltä, kun ihmisiä seisoi lähituntumassa. Ihan tuskastuttavan rasittavaa swear2. No, kun jäi vain koutsi, niin sitten alkoi sujua pienen tuijottelun jälkeen jo ihan hyvin. Mutta meikäläisen hermorakennetta tämä vaihe koittelee ihan kamalasti, kun eihän tämä normi-Friidaa ole ensinkään. Täytyy siis johtua lähestyvistä juoksuista. Nyt jännätään, ehditäänkö kisata omissa kisoissa ensi viikonloppuna ja vielä treenata itsenäisyyspäivänä Mannerin treeneissä, vai alkavatko juoksut hetikohtapian. Tosin, jos kisoissa menee tälleen tuijotteluksi, niin eihän siitä radasta sitten kovin kummoista voi tulla.

Tällaista pätkää treenattiin joka tapauksessa tänään:


Leijeröinti puomin takaa onnistui oikein hyvin. Friida tuli pois kepeiltä useamman kerran alussa, kun siellä seisoi joku ihminen, mutta saatiin useampi suoritus, jossa pystyin jäämään kauas taakse ja Friida teki kepit itsenäisesti, vaikka ne loppuivat ei-mihinkään eli väliaidan viereen. Hirveästi vain pitää hokea mene-mene-mene koko keppien ajan. Muurista ei alussa meinannut tulla mitään, kun sen ja puomin välissä oli ihmisiä. Mutta kun pallopalkkaa oli tarjolla, lopulta sekin onnistui. Kun muistin tehdä niiston ysihypyn yli, Friida kääntyi todella tiiviisti siivekkeen ympäri. Putken 12 takaaleikkasin ja kun taas kiritin mene-mene-mene, niin Friida ei tullut pois takaaleikkauksesta huolimatta kuin ensimmäisellä kerralla.

Oivoi, miten rasittavaa joka tapauksessa. hesse_fool
5 kommenttia:

 1. Jos käyt hallilla tällä viikolla ja haluat häiriöhenkilön radalle, ilmoita mulle niin tulen tuijottamaan Friidaa. Vastapalveluna voisit auttaa minua kun treenaan Tovan kaa.

  VastaaPoista
 2. Mun mielestä tuo myös kuulostaa hieman motivaatiopulalta. Jos koiralla olisi suurempi motivaatio hommaan, ei se ehtisi huomaamaan ketä kaikkia muita siellä sen lisäksi hengailee. Itse keskittyisin todella lyhyisiin harjoituksiin, vire kattoon, nopeasti tehtävän kimppuun ja yhtä nopeasti pois, ennenkuin se ehtii huomaamaan mitä juuri tapahtui.

  VastaaPoista
 3. Ei ole Tiina motivaatio-ongelma. Motivaatio radalla on suuri ja kun se saa tehdä rataa ilman häiriötä, se menee tosi lujaa, mutta reagointi muihin ihmisiin tällä hetkellä myös suuri häiritsevä tekijä. Toivottavasti ohimenevä tila.

  VastaaPoista
 4. No höh. Tuo on erittäin tyypillistä flateille, siis häiriöherkkyys. Kaikki huomataan ja kun aivot jumittuu jollekin kanavalle, on vaikea vaihtaa kanavaa.

  VastaaPoista
 5. Friida on aina reagoinut ihmisiin. Kun se aloitteli agsauraansa, se kävi katsomassa kaikki ratatyöntekijät, jotka se bongasi. Sitten vaihe meni ohi. Tuomarit aiheuttivat myös päänvaivaa uran alussa, mutta sekin vaihe meni ohi. Nyt on taas palattu tuomarien tuijotteluun ja ratahenkilöiden huomioimiseen - ja kun häiriötreenissä oli väkeä radalla, niin maanantai oli kyllä yltiökehno suoritus. Pitää siis jatkaa häiriöväen käyttöä ja siedättää. Mutta edelleen olen vahvasti sillä kannalla, että hormonimyrsky lisää tätä ääliötismiä potenssiin 15. Toivottavasti.

  VastaaPoista