12.11.2021

Retki Langinkoskelle ja treenausta jälleen

 Eräänä kauniina päivänä tällä viikolla lähdimme koirien kanssa aamupäivälenkille Langinkoskelle katsomaan, joko vesi on noussut korkeammalle. Edellisellä kerrallahan koski ei juurikaan kuohunut ja sivuhaara oli täysin kuivana. Mutta nyt oli tilanne jo paljon parempi. 

Alla on se sivuhaara ja niinkuin näkyy, vettä siellä on jo jonkin verran, vaikkei taida vieläkään vesi olla normaalissa korkeudessaan.
 Keisarillisen kalastusmajan portaillla oli hyvä valo ja tyttökoirat saivat siinä poseerata. Tulipas niistä söpöjä kuvia.
 
Kierrettiin joen rannan polku ja tällä retkellä kaikkein ihmeellisintä oli se, että Greetta oli sangen vähä-ääninen tällä kertaa. Parkkipaikalla laulatti, muttei sen jälkeen juurikaan. 


Kauniina päivänä on ihana kierrellä kotikaupungin eri puistoissa ja paikoissa. Varsinkin päiväsaikaan, kun ei missään ole hirveää ruuhkaa. 

Tänään sitten mentiin ex tempore hallille vähän taas treenailemaan. Tällä kertaa haasteena oli molemmille se, että agi-puolella oli sangen äänekäs koira treenaamassa. Molly on tässä asiassa kokematon ja aluksi sen keskittyminen häröili kovasti, mutta sitten se tottui.  Tehtiin taas vähän keppejä ja myös askelseuraamista pikkuisen. Pomppimiset pitäisi saada pois eli nöyrästi pitää ohjaajan kumartua alas.

Greetta otti jonkin verran häiriötä agista, mutta enemmän sen sisäinen häiriö vaivaa. Meillä oli taukomatto mukana ja sitä kyllä käytinkin, kun alkoi nousta viretila ylöspäin. Sanoisin kuitenkin, että oli hyvä ja iloinen treeni, vaikka treenattiinkin taas vaikeita asioita. 

Huomenna ollaan jännän äärellä, sillä mennään Kouvolaan piirimestaruus-rally-kisaan pitkän tauon jälkeen. Suuria odotuksia ei ole, koska mielentilaharjoitukset ovat vielä kovasti kesken, mutta katsotaan, missä mennään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti