1.11.2021

Retkeilyä, kisaamista ja treeniä

 Viikonloppuna lauantaina päätin lähteä koirien kanssa Katariinaan kävelemään. Ei satanut, vaikkakin oli tuulinen päivä, joten kovinkaan paljon ei ollut ihmisiä liikkeellä. Kameran otin pitkästä aikaa mukaan. Jätin auton lähelle skeittiparkkia, jonka luona otettiin muutama poseeraus.

                   Ensin tytöt joutuivat putkeen. Eivät olleet moksiskaan. No, agilitykoiria. 😅

    Tämä poseeraus otettiin kauempana muurista, että graffitit näkyisivät. Tuulee, sanoivat tytöt.

Jatkettiin matkaa pois päin niemestä mäkeä ylös. Rinteessä on isoja kivenmöhkäleitä ja muutama oli laitettu  tällaiseen hupaisaan asetelmaan. Hobitit siellä poseeraavat pieninä. Kertoo kivien koosta.


Kiivettiin vielä ylöspäin kallioiden päälle, jotta näkisimme meren. Siellä sain tosi suloisen kuvan kaksikosta.  Molemmilla on hyvät ilmeet.

Kiersimme takakautta tervaleppälehdon ohi rantaan ja kun huomasin ihania oransseja kasveja, joiden nimeä en tiedä, joten pitihän niiden luona vielä koirat laittaa poseeraamaan. On ne kyllä kilttejä, kun viitsivät ja jaksavat. Toki palkka annetaan aina.
                        Yksinäinen puu on pudottanut lehtensä ja käynyt odottamaan talven tuloa.

                                                              Oli kiva kävelyretki.

Sunnuntaina ei sitten ollut aikaa tällaisiin retkiin. Vein ennen kymmentä Greetan Marjutille ja Mollyn kanssa suuntasimme hallille talkoilemaan. Oli seuran agimestaruuskisojen aika. Olin lupautunut muutamalle radalle ratahenkilöksi, vaikka talkooni olen jo kyllä tehnyt, mutta niin vain löysin itseni toimistosta kirjaamasta tuloksia koko kisan ajan. Mollysta leivottiin kertaheitolla toimistokoira. Se oli kyllä vallan mainio siinä. 

                                   Ei tyttö aamulla tiennyt, missä päivällä päiväunensa ottaa.

Onneksi olin aamulla laittanut Mollylle fleecepaidan, sillä toimisto ei ollut mikää hirmuisen lämmin paikka. Molly on helposti viluinen, joten paita tuli tarpeeseen. Molly istui lattialla ja ihmetteli. Välillä se pötkötteli, välillä istui sylissä, välillä seurusteli ihmisten kanssa ja kun minä lähdin kuvaamaan parvekkeelle muutamia suorituksia, ei sillä ollut yksin mitään hätää. Lopulta laitoin takkini lattialle ja siihen se kiertyi kerälle vetämään hirsiä eikä välittänyt toimistotrafiikista tuon taivaallista. Hirmuisen reipas typykkä.

Marjut ja Greetta saapuivat yhdessä kisapaikalle ja kävivät omat lenkkinsä. Greetta teki tosi hienon ekan radan nollana ja oli kärjen tuntumassa, mutta toisella kierroksella se hyppäsi puomilta ja ajoi ohi hypyn, joten siitä tuli kymppi. Mutta hienoa menoa joka tapauksessa. 

Tässä Greetan radat.

Neljän tunnin talkoilun jälkeen lähdimme kotiin emmekä jääneet katsomaan palkintojen jakoa. Marjut koiransa Terran kanssa oli minien toinen. 

Muutaman tunnin huilattuamme lähdimme Mollyn kanssa sen omiin treeneihin Okkim-halliin. Siellä rallattiin avo-rataa. Molly on niin hauska kaveri rally-radalla, vaikka tehtävien väleissä se helposti jätättää. Noviisihan se onkin. <3 

Tässä Mollyn toinen yritys avo-radasta. 

Kyllä oltiin aika poikki kaikki, kun kotiin päästiin. Uni maittoi makealta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti