15.11.2021

Piirimestaruus-ralleissa ja Mollyn villahousut

 Oltiinpa siellä piirimestaruuskisoissa sitten. Greetalla oli vallan mainiot fiilikset - kunnes astuttiin kehään ja se alkoi piipata ja häröillä. Jokainen virhe, joka tehtiin oli tulosta tuosta mielentilasta. Kaikki nuo osataan treeneissä. Oltaisiin saatu vallan mainio tulos, jos oltaisiin saatu treenimoodi. Nyt jäi tulos kahden pisteen päähän. ( pari rumaa sanaa tähän) Oli radalla paljon hyvääkin. Mutta liikaa virheitä.

Tässä rata:

  

Mollyn kanssa tehtiin sunnuntai-iltana Okkimissa piirimestiksen alo-rata. On se aika näppärä, vaikka pitkäjänteisyys seuraamisessa vielä puuttuukin. Video siitä. Tehtiin myös oikealta sama rata, mutta se oli aika vaikeaa. Selkeästi koira on jo oppinut, millä puolella aiemmin on tehty. Täytyy pitää vireillä myös tuo oikea puoli.


Samaan aikaan Greetta oli Mannerin treeneissä, josta tulee video, kunhan muistan sen ladata. Laitetaan myös kommentit silloin. 

Tänään aamulla oli Mollylla pesupäivä, sillä meillä oli kasvattajan luona treffit sisar -Dollyn kanssa ja luvassa myös peräpään trimmaus. Villahousut olivatkin jo melkoisen pitkät, joten oli korkea aika päästä niistä eroon. Siskoksilla oli hauskaa. 


Niin keveästi pomppaa pikkutyttö, kun pyllykarvat ovat poissa.
Kuvat ovat laatua ÖÖ, sillä tähän aikaa vuodesta ei häävejä kuvia saa valon vähyyden vuoksi. Mutta tulipa tallennettua kuitenkin siskosten touhut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti