16.11.2021

Kaikenlaista agilitya - ja tokoakin

Aloitetaan Mannerista. Greetta pääsi sunnuntaina ekaa kertaa tänä syksynä Mannerin treeniin, sillä tähän asti sillä on ollut joka kuukausi jotain estettä. Mutta nyt se pääsi. Toko-puolella oli Hooper-treenit, ja sekös vähän keinulla jännitti, mutta varsin hyvävauhtiset treenit olivat kuitenkin. 

Tässä video.


Tänään sitten menin minä koirien kanssa agi-puolelle hallille. Mollyn kanssa tehtiin ekaa kertaa pitkät kepit ohjureiden kera. Vauhti ei ole vielä suuri, mutta fokus on eteenpäin ja se on kyllä hyvä juttu. Jatkamme treenejä niillä lyhyemmillä, jotta saadaan enemmän palkkaa ja vauhtia. Pikkurata yllätti. Siinäkin namikuppi oli hyvä target. Mutkaputki, joka on ollut sangen jännittävä, menee viime treenin onnistumisen jälkeen ihan hyvin, tosin nurkan pimeämpi putki ei onnistunut, kun oli niin pimeä. Mutta se toinen putki oli ihan rento. Siihen pitää ottaa lelu käyttöön, jotta tulee vauhtia.

Tässä Mollyn video eli ne parhaat palat:


Greetan kanssa tehtiin vain puomin kontaktia kaarella. Jo halliin tulo ja rauhoittuminen kesti kauan, mutta lopulta älysi, ettei mitään pääse tekemään, jos huutaa. Kolme toistoa oli riittävästi, sillä kierrokset alkoivat nousta äänen myötä.

Tässä video.

 

Tänään on Mollylla Oili Huotarin toko-koulutusta. Siitä raporttia illemmalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti