11.9.2021

Oman seuran agilitykisat

Tänään pääsi Greetta pitkän tauon jälkeen kisaamaan Marjutin kanssa oman seuran kisoihin. Kolme rataa oli ohjelmassa. Minä ja Molly lähdimme myös hallille, minä kuvaamaan ja Molly turistina hengailemaan.

Greetta oli radoilla puhkua pullollaan ja vauhti oli kyllä kova. Onneksi kakkosluokkalaisia oli kaiken kaikkiaan vähän, joten yksi rata kaikilla kakkosilla kesti noin tunnin yhteensä. Mutta melkein neljä tuntia meni hallilla oleskeluun. 

Molly oli tosi reipas. Se pääsi välillä kävelemään metsätielle ja tutustumaan hallin oven suuhun. Se tapasi ihmisiä, vähän ujosti meni moikkaamaan, mutta meni kuitenkin . Se tapasi myös pentukoiria parikin ja tosi nätisti meni niitä katsomaan. Välillä se nukkui autossa ja välillä piti mekkalaa, jos takaluukku oli auki. Tehtiin muutama näyttelyhihnaharjoituskin, kun oli niin sopivasti häiriötä ympärillä. Hyvin meni. 

Greetta ja Marjut tekivät hyppyradalla puhtaan nollan ja voittivat sen kisan. Ekalla agiradalla tuli puomin kontaktilta vitonen ja yksi rima tippui. Marjut oli sitä mieltä, että Greetta kävi kontaktilla, mutta ei siitä radasta olisi nollaa kuitenkaan tullut riman takia. Greetta oli radalla toinen.

Toisella agiradalla tuli myös nolla ja voitto. Eli Greetta tarvitsee enää yhden aginollan noustakseen kolmosiin. Jes! Radat eivät olleet mitenkään helppoja tänään ja rimat olivat 35 cm korkeudessa. Greettahan on sen 35 cm säkäkorkeudeltaan, mutta vain yksi rima tippui. 

Tässä radat:Ei kommentteja:

Lähetä kommentti