20.9.2021

Ruskaa, retkiä ja merkittäviä tapauksia Mollyn elämässä

 Aloitetaan niistä merkittävistä.

Neiti Mollylla alkoi viime viikolla, tarkalleen sanottuna perjantaina 17.9. juoksut. Sisarellaan alkoi jonkin verran aiemmin, joten osasin jo odottaa, varsinkin kun Molly oli alkanut tämän tästä nuoleskella peräpäätään. Aika hyvin se hoitaa siivouspuolen itse, joten en ole pitänyt housuja. Mutta yöllä sängyssä pitää olla housut, koska se nukkuu sängyssä ja jää muuten länttejä. 

Toinen merkittävä asia on, että Molly on ollut jo jonkin aikaa sisäsiisti. En nyt vannomaan mene, etteikö voisi satunnaisesti jotain tapahtua, mutta nyt vaikuttaisi siltä, että koira pystyy pidättämään ja tajuaa, että hädät tehdään ulos. Greetta oli sisäsiisti jo viisikuisena, mutta tällä meni vähän pitempään. Ilahduttavaa kuitenkin.

Mollylta jää nyt Oilin treeni väliin. Toki siellä voisi olla housuissa, mutta vasta ryhmän viimeisenä ja Heli oli jo suurella vaivalla saanut aikataulun laadittua. Aikataulussa meillä on aika keskellä porukkaa. Siispä mennään Greetan kanssa sitten. Onneksi on vaihtokoira.

Sitten muutamia ( hmmm. muutama lienee vähättelyä) koirakuvia.

Käytiin Jokipuistossa. Greetta oli niin räyhäkällä päällä, että joutui jäämään autoon ja lähdin vain Mollyn kanssa. Sain siitä oikein söpöjä kuvia.
Jokipuistosta lähdettiin metsäkävelylle purkamaan liikaa energiaa. Metsä on viehättävä sammalkumpuineen. Molly on kuin pieni peikkolapsi sammalen päällä.Teemme metsäkävelyn nykyään hihnalenkkinä, jotta Greetta malttaisi haistella ja olisi sieluntilaltaan rauhallisempi. Se kyllä toimii. Molly on luonnostaan tosi innokas haistelija ja metsässä kaikenlaisia hajuja riittää. Tekee hyvää molempien päälle. Kävelyn jälkeen aina puretaan energiaa palloleikeillä. Silloin saa rallatella menemään, mutta  Greetta ei saa palloa, ennenkuin on maassa ja hiljaa. Se on vaikeaa, kun kierrokset kasvavat joka heitolla, mutta onnistuu kuitenkin.


                                                                 Kaverukset

Lisää retkikuvia.

Katariinassa syrjemmällä on erään rakennuksen seinällä paljon graffiteja ja kapteeni Haddock maalauksena. Sinne vei tiemme. Molly harjoitteli tukka silmillä liikkumista, kun näyttely lähenee eikä tukka saa olla kiinni. On se kuiin yksi Putouksen muinaisista hamoista, Sanna Raipe, jolla oli tuollainen nenän yli menevä otsatukka.

                                                           Muutama Jokipuistopose


Molly kävi lauantaina kasvattajalla trimmissä ja nyt sitten se on näyttelykunnossa ensi viikonloppua varten. Käytiin sunnuntaina näyttelytreenissäkin ja ihan hyvinhän se meni. Häntä tötteröllä se paineli ringissä  eikä juuri jännittänyt muita koiria. Kun kummassakaan näyttelyssä ei ole muita löwcheneitä kuin Molly, sillä on koko kehä käytössä, kun juostaan rinkiä eikä tarvitse muita pälyillä.


Sitten vielä itselle muistoksi ruskakuvia. 

Nämä kuvat ovat Fuksin puiston luota.
Ja nämä Jokipuistosta.


       Eikä ruska ole edes vielä kunnolla tullut. Mutta kauniita ovat eri punaisen sävyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti