16.5.2018

Syntymäpäivä

Tänään rakas Saaga täyttää 11 vuotta. Herkkuja ei tänään tarjoilla, sillä rouvakoiran vatsa on vähän löröllä todennäköisesti helteestä johtuen. Siksi aamupala koostui raejuustosta ja Biopaktista. Mutta luvassa on Saagalle sen elämän eka nakkikakku, kunhan tuosta vähän maha rauhoittuu. Lahjoja ei anneta, mutta sain eilen sille paikan mölli-rallyyn Kouvolaan. Saakoon sekin vähän mielenvirkistystä, koska rally on sen mielestä huippukivaa, eikä vähiten namitarjoilun takia. Koska ei enää voida virallisesti kisata, tehdään näitä satunnaisia möllejä sitten.

Saagasta on tullut vanhetessaan itsepäisempi. Kun se haluaa jonnekin ojan pohjalle haistelemaan ( ja ehkä etsimään koirankakkoja), niin aika napakasti saa pitää hihnasta kiinni, jos haluaa estää tutkimusmatkailun. Kun aamuisin Saaga ja Greetta makaavat eteisessä käskyn alla odottamassa aamupalaansa, niin Saaga sieltä saattaa omin luvin lähteä jo keittiöön odottelemaan.  Kuulo on vähän huono ja silmissä sumentumaa. Addison-lääkitys tuntuu olevan oikein hyvin kohdallaan, ja sekin on hyvä juttu. Varsinainen vanhus ei Saaga kyllä vielä ole, mutta mukavuudenhalua sillä on ja liikkeet ovat loiventuneet.

Onnea kultaseni <3 Pitkää ikää sinulle. Huomenna on kulunut 3 viikkoa Friidan lähdöstä, joten vähän haikea mieli on tänä juhlapäivänä.

Sitten vielä satunnaisia kuvia Saagan taipaleelta:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti