26.5.2018

KukkiiJoka puolella kukkii, kun tämä lämpöaalto meitä hellii. Niin kaunista.

Ja tulihan se ensimmäinen punkkikin sitten poimittua. Greetan niskasta löytyi eilen. Johannalta sain hyvän vinkin, mistä voi tilata edullisemmin Seresto-pantoja, jotka Suomessa ovat todella kalliita. Koirilla on ollut muutaman vuoden Bravectot, jotka ovat toimineet kyllä oikein hyvin, mutta jotenkin vain minua hirvittää syöttää myrkkyjä. Iholle leviävän tuotteen saa aina pois. Moni eilen facebookissa hehkutti Serestoa ja sittenpä laitoinkin tilaukseen. Kun Anu pyysi tilaamaan koirilleen Scaliborit samasta paikasta, ei edes postikuluja tule. Näkyy olevan tanskalainen firma. Nyt odotellaan pikaista postitusta.

Vielä yksi Friida-postaus tähän loppuun. Kännykästä löytyi Friidan viimeisten päivien huonolaatuisia videoita, mutta pitihän ne koostaa ja tippa linssissä katsoa, miten iloinen ja reipas se oli loppuun asti. Puhuminen Friidasta on vaikeaa vieläkin, mutta kuvien ja videoiden katselu on jollain tapaa tosi lohdullista. Sen takia en vielä pysty poistamaan tuota otsikkokuvaa, sillä siinä on Friida. 💕


Tänään menen oman seuran agi-kisoihin talkoilemaan ja huomenna Greetta sitten kisaa kolme rataa. Juu, ei olla agilitya treenattu vähään aikaan, tokoa vain, joten hurjaa tulee olemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti