25.8.2016

Tokotreeniä

Friidan kanssa ollaan nyt reipastuttu treenaamaan sitä meidän murheenkryyniä, kierto-hyppyhässäkkää. Kiertohan sujuu oikein mallikkaasti, mutta kun lisää hypyt, niin johan ne ovat häiriöksi. Muutaman kerran pitää mennä hypyn luo, josta kutsun pois. Tänään lopulta oli ne kapulatkin häiriönä, ja koira kävi kiertämässä kartion ja tuli vauhdilla takaisin. Se paluujuttukin pitäisi treenata erikseen, sillä Friida on autuaasti näköjään sen unohtanut. Ehkä auttaisi, jos päässä olisi ponnari eikä tukka silmillä, kuten tänään.

Tänään alkoivat kesätauon jälkeen Greetan toko-treenit. Meidät on jaettu kahteen ryhmään, aloittelijapennut ensin ja sitten viime talven treenanneet. Tässä koko ryhmä, paitsi että meidän vieressä oleva Nuppu-saksanseisoja tuurasi Dolly-mäyräkoiraa. Kiva rotukirjo: sheltti, mäyräkoira, schapendoes, aussi,bokseri, setteri, novascotti ja beauceron.

Greetta teki paikkamakuun tosi hyvin, vaikka ympärillä oli levotonta. Seuruukin sujui käännöksineen yllättävän hyvin. Liikkeestä maahan menossa pitää kädellä näyttää se maahan meno, mutta sitä pitää yrittää häivyttää pois. Luoksetulossa ei ollut ongelmaa. Kävin palkkaamassa istumaan jäämisestä.
Greetta ei välitä muista koirista kentällä, vaikka on irti. Se tekee nakkipalkalla tosi mainiosti hommia.

Kiva, että tokokausi alkoi taas todenteolla kesän laiskottelun jälkeen. Toivottavasti Friidan kanssa mahdumme Haminan treeniryhmään, kun meidän oma ryhmä lopetettiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti