19.8.2016

Mennään nyt videoilla

Työt ovat alkaneet. Koirat ovat sopeutuneet työrytmiin kivuttomasti. Itsekin alkaa saada taas punaisen langan päästä kiinni. Kauheasti ei olla tehty asioita, mutta vähän kuitenkin. Kertokoon niistä pienet videot.

Eräänä iltana näyteltiin pientä draamaa, kun Saaga halusi nojatuoliin eikä Greetta halunnut sitä paikkaa luovuttaa. Ja Friidaa stressasi kamalasti tämä valtava konfliktitilanne.


Seuraavana iltana Saaga halusi taas tuoliin. Greetta tuli jo toisella haukahduksella alas, mutta näppäsi vähän hampailla Saagaa, kun niin harmitti. Saaga ei ollut moksiskaan .  Aika härski tyyppi tuo pieni.

Minun polveni on Haminan kisoista asti ollut kipeä ja muljautin sen vielä metsälenkillä uudestaan, joten juoksijaksi minusta ei ole. Mutta kun meillä oli paikka Nina Mannerin treeniin, niin mentävä oli.  Sain alkutreenin videolle, kun Marika kuvasi. Lopputreenikin meni paikoin ok, mutta haasteellinenhan tuo rata on noin noviisille.


Greetan kanssa ollaan taas hiukan treenattu kapulan pitoa ja vaikka se ei edelleenkään ole top-10-juttu, niin alkaa liike onnistua, kun naamakkain istutaan.


Omiin agilitytreeneihin ei päästy jalan takia, mutta käytiin viikolla hallilla tekemässä etenemistä ja käännöksiä, jotka eivät vielä oikein vakuuta. Mutta eteneminen oli hienoa.


Maija lähtee Friidan kanssa piirimestaruuskisoihin Lappeenrantaan sunnuntaina.  Tällä viikolla he ovatkin treenanneet kaksi kertaa. Tänään vahvistettiin kontakteja, jotka alkoivat huonota, kun tarjolla oli pallopalkka eikä herkkuja. Tänää olivat taas kanasuikaleet kehissä ja kontaktit sujuivat unelmaisesti. Friidalla oli hyvä vauhti. Video on hidastettu. Sellaista on välillä hauska katsoa.


Huomenna on Greetalla Vappu Alatalon hyppytekniikkakoulutus. Ja sunnuntaina se lähtee Somerolle paimennusta kokeilemaan. Minulta irtosi tänään pala hammasta ja paikka. Toivotaan, ettei hammasta ala särkeä kesken kaiken touhun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti