24.10.2015

Pennuntuoksua

Tajmadoraan Eijalle on syntynyt pentuja. Emo on ihana Odessa. joka on paitsi kaunis ja hyvin näyttelyissä menestynyt rotunsa edustaja,  myös harrastaa agilitya ja tokoa kilpaillen molemmissa lajeissa. Isä on Lennart, joka on valloittava ruskea-valkoinen kikkarapää. Molemmat luonteeltaan ihan huippukivoja koiria.

Pitihän näitä lapsia mennä katsomaan. Pennut olivat viiden päivän ikäisiä. Odessa hiukan haukkui minua ensin, mutta päästi ihan ystävällisesti pentuja katsomaan kuitenkin eikä ottanut paineita minusta, vaikka olenkin sille vieras. Hyvin rauhallisesti se pentujansa hoiteli.  Koska pupseja on 11, Eija laittaa pennut syömään kahdessa vuorossa. Näin pienemmätkin saavat rauhassa maitoannoksensa ja painot ovatkin nousseet kovaa tahtia kaikilta. On siinä hommaa, kun pennut kuitenkin syövät tiheästi. Mutta kannattaa.

Sitten kuvia pennuista. Tyttöjä on neljä ja poikia seitsemän. Kuvista näkee selvästi, keistä tulee kiharoita ja ketkä ovat sileämpiturkkisia. (Kuvaa napauttamalla se tulee isommaksi.)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti