9.10.2015

Korvat terveet

Kaksi viikkoa sitten käytiin Saagan kanssa tikkien poistossa. Silloin todettiin, että koiralla on oikeassa korvassa vielä bakteereja. Saatiin uudet litkut korvan hoitoon.  Toista korvaa putsattiin tavallisella puhdistusaineella ja voideltiin hunajavoiteella. Toiseen hoitoaineeseen oli lisätty lääkettä ja hunajavoidetta laitettiin siihenkin korvaan. Kaksi kertaa päivässä on tätä hoitorumbaa tehty. Saaga on ollut kiltti potilas. Tosin närästävä. Kun se nousee ylös, se kakoo kurkkua. Ja yhtäkkiä se voi alkaa vimmatusti nuolla ilmaa tai jotain, kun mahassa tuntuu pahalta. Keskellä yötä ääni on kammottava. Mutta Antepsin on auttanut ja rauhoittanut Saagan mahan.
Saaga on syönyt pari viikkoa huonosti. Sentään syönyt kuitenkin. Muutamana päivänä se on jo syönyt molemmat ateriat loppuun. Olen pystynyt ruokaan lisäämään Biopact- maitohappobakteereja vatsan rauhoittamiseksi.
Tänään sitten lähdettiin Porvooseen korvatarkkiin. Ja hyviä uutisia saatiin korvanäytteiden tutkimisen jälkeen. Korvat ovat terveet ja haavat parantuneet hyvin. Antepsinia saatiin reilu laatikko mukaan ja resepti jotain muuta mahalääkettä. Mutta uskon, että närästyskin on voitettavissa.
Itsellä on niin hyvä mieli tämän pitkällisen koettelemuksen jälkeen. Luottaa ei vielä voi, mutta toive pysyvästi terveistä korvista elää vahvana.

Voi mun mussua <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti