2.9.2015

Tohtorissa

Tänään mentiin Saagan kanssa kontrollikäynnille Porvoon eläinlääkäriasemalle.
Jännitti etukäteen, sillä vaikka ylempi korvakäytävä oli siisti, koira kuitenkin rapsutteli korvaa välillä ja ravisteli päätään. Uutena juttuna on tullut se, että kun Saaga nousee aamulla ylös makuulta, se krohauttaa kurkustaan limoja.
Koiraa tutkittiin, kurkku kurkistettiin, keuhkot ja henkitorvi kuunneltiin, korvat tarkistettiin ja niistä otettiin näyte. Keuhkot, henkitorvi ja kurkku olivat ihan kunnossa. Korvista tuli ruskeaa töhnää puikkohin. Näytteet tutkittiin. Ilouutinen oli, ettei kummassakaan korvassa ole bakteereja, hiivaa tai valkosoluja. Joten leikkaukseen saattoi varata ajan. Operaatio on ensi tiistaina. Sitä ennen korviin (molempiin varan vuoksi) laitetaan leikkaukseen asti Canofitea ja lauantaina aloitetaan ennakoivasti antibioottikuuri,joka jatkuu leikkauksen jälkeenkin.

Nyt peukut ja varpaat pystyyn, että valo tunnelin päässä lisääntyy tässä asiassa.  Kotiin tultua Saaga sai - palkaksi ehkä- Saijalta hieronnan. Kyllä se nautti.  Nuorempi väestö pääsi reissun jälkeen juoksemaan hiki päässä pallojen perässä. Joten nauttivat nekin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti