23.9.2015

Tikit poissa ja lääkitys jatkuu

Tänään ajeltiin Saagan kanssa töiden jälkeen Porvooseen. Aamulla olisi saanut antaa vähän ruokaa, mutta eipä Saagalle edelleenkään juuri maistunut mikään pöperö.
Pieniruokaisuus oli ohjeena sen takia, jos vaikka Saaga pitäisi rauhoittaa tikkien poiston ajaksi. Mutta ei sitä rauhoitettu. Hiki virtasi, kun pidin sitä paikoillaan. Molemmissa korvissa oli paljon tikkejä. Lopulta kumminkin kaikki tikit olivat poissa ja ryönät ja ruvetkin sulateltu Betadine-liuoksella. Lääkärin mukaan korvat olivat jo aika siistit, mutta antibioottikuuri syödään loppuun joka tapauksessa. Puhuin Saagan ruokahaluttomuudesta. Saaga sai Antepsin-tabletteja illalla annettavaksi ja ohjeen, että korvia piti joka päivä putsata.  Korvista otettiin näytteet pumpulipuikolla.

Kun pääsimme kotiin, tuli puhelu, että oikeassa korvassa oli vielä bakteereja. Siispä menemme huomenna taas Porvooseen hakemaan korvapesuaineen sekaan tehtyä lääkeliuosta, jolla oikeaa korvaa hoidellaan. On se hyvä, että on tuo moottoritie, jota pitkin Porvooseen huruuttelee alle tunnissa. Saaga söi kotona kädestä vähän raakaa jauhelihaa eikä sitten muuta. Katsotaan, miten huomenaamuna ruoka maittaa. Painoa oli ainakin pudonnut kilon verran tällä paastolla.

Saaga rukka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti