9.9.2015

Seuraava päivä - ja Greetallakin on uutisia

Saaga nukkui yön sängyssäni. Noin neljän maissa se alkoi hirmuisesti ravistelemaan päätään. Niin kovasti, että kaulurikin aukeni. Päätin, että otan sen pääsiteen pois. Saaga meni sänkyyn taas makaamaan ja läähätti hirveästi. Arvelin, että kipulääkkeen vaikutus oli loppunut ja annoin Saagalle kipunapin. Puolisen tuntia koira läähätteli ja minä siinä vieressä silittelin sitä. Sitten alkoi helpottaa. Lääke varmaan auttoi asiaa. Käytiin nukkumaan. Mutta aamulla en sitten tohtinut lähteä töihin, sillä halusin varmistaa, että Saagan ensimmäinen päivä menisi hyvin. Olin jo töissä ilmoittanut, että otan palkatonta vapaata, jos siltä näyttää. Näin jälkikäteen ajatellen olisi Saaga sittenkin pärjännyt kotona ihan hyvin, mutta onpahan huomenna töihin lähtiessä parempi mieli.

Saagan korvat ovat ihan siistit. Pyyhin ne laimennetulla Betadinella ja suihkautin vielä molempiin AloeVera-nestettä. Välillä Saaga ravistelee päätään, mutta aika vähän kuitenkin.

Tänään saivat koirat luut. Saagakin pääsi kaulurista pois, jotta syöminen sujuisi paremmin. Oli nautinnollista.

Sitten taas koppa takaisin.                                                         Voi vee tätä härpäkettä.
                                             Mutta ei se oikeasti hirveän paljon haittaa.

 Greetalla alkoi tänään sitten virallisesti juoksu. Tai no eilen löysin yhden pisaran, mutta tänään oli enemmän veritippoja. Ensimmäinen juoksu hieman hämmentää. Kokeiltiin juoksuhousujakin, mutta niiden kanssa oli kamalan vaikea liikkua. Otin pöksyt pois. Laitetaan ne takaisin, jos alkaa oikein kovasti siivotonta. Saas nähdä, kuinka pitkät tauot Greetta tulee juoksujen välissä pitämään.

                                               On tämä vähän omituinen juttu, miettii G.


Lähi-Tapiolalle kaikki pisteet. Eilen nakuttelin menemään laskun ja tänään jo tuli ilmoitus, että rahat on maksettu. Jes. Taitaa olla Saagan saldo jo aika tapissa, joten toivotaan, ettei enää kuluja paljon tule.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti