4.11.2013

Seuranmestiksissä ja muutenkin

Aijai kun minulla on pätevä koira eilen seuran agility-mestaruuskisoissa. Varsinkin radalla yksi. Friida meni lujaa ja virheettömästi Ville Liukan suunnitteleman radan, eikä ohjaajakaan päässyt pilaaamaan suoritusta. Harmi, ettei sitä tullut videolle, mutta huippuhyvissä fiiliksissä mentiin. Neljänsinä olimme ensimmäisen radan jälkeen. Toisella radalla sitten tuli virheitä sekä Friidan piikkiin että minun piikkiini, joten jäimme kauas kärjestä. Mutta tulos saatiin kuitenkin.

Iltapäivälllä sitten kävimme ekaa kertaa pikkuryhmässä rally-tokoilemassa. Olin netistä löytänyt mölli-alokasluokkaradan, jonka rakensimme. Ei ole ihan helppo homma se radan rakentaminen, mutta muuten radan tekeminen oli kivaa. Sekä Saaga että Friida olisivat saaneet varmaan hyväksytyn suorituksen virallisissa kisoissa. Tarkoitus on tällä porukalla silloin tällöin jatkaa tätäkin harrastusta.

Rallytokosta jäin suoraan Saagan toko-treeneihin. Sillä oli edelleen hyvät fiilikset. Harjoiteltiin ohjattua noutoa Saijan avustuksella ja Saagan mielestä liike on edelleenkin hauska. Nyt kapulat olivat jo rivissä jonkin verran taaempana, eikä Saaga yrittänytkään lähteä väärään suuntaan. Luoksetulossa se ekalla kerralla stoppasi molemmat stopit tosi hienosti. Toisella kerralla maahan meno valui. Tehtiin se sitten uudestaan. Paikalla istuminen sujui hienosti, vaikka olin piilossa. Paikalla makuussa mentiin yksi kerrallaan maahan. Saaga kuunteli muiden käskyksiä sekä maahan menossa että istumaan nousussa, joten tätä tarvitsee kyllä treenata.  Ruutu oli taas aivan mielettömän hieno.  Kaukossa hinkataan edelleen seiso-istu-vaihtoa.

Oli kyllä kiva treenipäivä kaikilta osin.

1 kommentti:

  1. Sun jutuista innostuneena vaaniskelin vähän noita rallytokon virallisia sääntöjä, ja sehän vaikuttaa tosi hauskalta! Ja haastavaltakin. Mut luulen, että se vois sopia Pasolle paremmin, kun perinteinen tokoilu... Sais olla ehkä vähän vallattomampi kuitenkin! :D Päästäiskö joskus mukaan kokeilemaan?

    VastaaPoista