5.9.2013

Varjoja ja vastarintaa


                                                      Portugeesistä jää hauskat varjot maahan.

Saaga on ruvennut kovapäiseksi. Ei rouvakoiraa aina ollenkaan huvita totella, kun käsketään. Yhtäkkiä korvat eivät toimi eikä ymmärryskään. Näin ei käy joka kerta,  mutta yllättävän usein kuitenkin.  Ja se on ihan sanomattoman ärsyttävää.

Olen tulkinnut asian niin, että kun Assista aika jätti, on rouvakoira tajunnut, että nyt olisi mahdollista kohota aika monta askelmaa arvoasteikossa. Ja siksi se testaa. Pienissä asioissa tosin, mutta testaa kuitenkin. Sitten ollaan hirveän synkeitä, kun komennetaan.

Jos osaisin, pitäisi juuri nyt sille jääkauden. Täydellisen huomaamattomuuden jakson palauttaakseni rouvakoiran normaalille paikalleen. Pitääpä kysyä Katilta neuvoa.

                              Onneksi pikkuneiti Hömppä on yhtä kiltti ja kuuliainen kuin aina.

2 kommenttia:

  1. Hänen Korkeutensa Tottelevaisuusvalio on myös ihan aasi nykyään. Sille kun käskee jotain niin se miettii ainakin kerran tai kaksi mitä viitsii tehdä ja jos se valitsee tottelemisen, niin senkin se tekee ihan puolivillaisesti. Enska on ihan hunningolla kun sen kanssa ei kukaan enää hinkkaa...

    VastaaPoista
  2. Bouvier Ata tuli tottelevaisuusvalioksi viime vuoden marraskuussa. Tämän vuoden muutama evl-kisa on mennyt aivan penkin alle, kun harjoittelu on vähentynyt ja tokon sijaan on treenattu koiratanssia. Ata on pistänyt jalalla koreasti kesken toko-seuraamisen ja silleen. Kyllä se koirakin tietää, että tämä oli tässä. Sun pitää keksiä Enskalle joku oma juttu.

    VastaaPoista