12.9.2013

Pois

Pois-sanaa käytetään täällä sisätiloissa silloin tällöin. Varsinkin työhuone on pyhä alue. Friida (, jolle ei sana edes ole tarkoitettu) pötkii rivakasti toiseen huoneeseen. Saaga ottaa askeleita oven suuntaan, mutta jää oven suuhun katselemaan. Pois-sana uudestaan saa sen vetäytymään vähän kauemmas oven suusta. Vasta kolmannella se häipyy näköpiiristä. Sitkeä sissi. (Ja juuri selän taakse katsoessani molemmat makaavat täällä. - POOOOIS!)

Nyt ei olla sitten treenattu, ei juuri Friidankaan kanssa. Tänään olisi tarkoitus Friidan kanssa mennä hallille tokoilemaan. Sen sijaan metsälenkkejä ollaan tehty ahkerasti. Niistä tykätään kaikki.

Alussa kun Saagaa ei huomioitu, se meni pötköttämään muualle. Nyt se välillä yrittää saapua häntä heiluen luokse huomiota saamaan. Sorry, ei tällä viikolla. Välillä vaikea muistaa itselläkin, ettei kosketa. Sentään saan vähän Friidaa lällytellä.

3 kommenttia:

 1. Meillä on kanssa nihkeä tunnelma Mollyn kanssa. On piru pentele ruvennu vanhoilla päivillään perseilemään.. Vähän tiukkaa tekee kun se on ottanu asian nyt lähes tulkoon pyhäinhäväistyksenä ja on suorastaan masentunut. Mutta, jospa pieni maahan pudotus auttaa taas muistamaan kuinka kuuluu käyttäytyä.

  VastaaPoista
 2. Voi Mollya. Kyllä se toipuu. Miten handlaat sen, että sulla on myös Peetu?
  kyselee Jaana

  VastaaPoista
 3. Tässä ehkä hippasen auttaa toi Peetun blondius, kun se vaan heiluttaa häntää... :D Mutta melko lailla sekin on huomiotta ollut, ei niin tiukasti kun Molly. Ja se saattaa Mollya korventaa, koska Peetu saa silloin tällöin rapsutuksia osakseen.

  VastaaPoista