8.9.2013

Kisailemassa Imatralla

Tänään oli aikainen aamuherätys, sillä lähdimme Windylän väen kanssa Imatralle agiliitämään. Starttasin kotoa 6.15 ja Tavastilasta jatkoimme Eijan autolla kohti Imatraa.  Luokkajärjestys oli maksi-medi-mini joka kisassa, joten kerrankin päästiin samalla kyydillä. Myös jääkautinen otus pääsi mukaan, sillä olisi tullut aivan liian pitkä kotipäivä sille muuten.

Tuomarina toimi Sami Topra. Ensin oli kaksi agilityrataa ja lopuksi hyppyrata. Agilityradat olivat tosi leppoisia profiililtaan. Minä vain sössin kummallakin radalla putkiviennit tosi lahjakkaasti. Ensimmäisellä radalla olin sijoittunut vielä oikein hyvin putkeen vientiä varten, mutta kun en ottanut koiraa haltuun, niin väärään päähän meni. Muuten rata meni tosi hienosti ja vauhdikkaasti ja olisi ollut nollarata ilman tätä hassia.

Toisella radalla suunnitelmani mutkaputkelle oli aivan tuhoon tuomittu. Koiralta vauhti pois, mutta kun en itse liikkunut lainkaan, niin koira teki vapaavalintaisen putken. Ihan oikein minulle. Puomin ylösmenossa Friida ei osunut kontaktille ja kepeillä se kompastui ja tuli pois. Tehtiin uudestaan ihan reippaasti. Viimeisellä putkella jälleen sain Friidan väärään päähän. Että silleen. Kannattaisikohan ruveta harjoittelemaan niitä hasteellisempia putkeen vientejä?

Ilma lämpeni helteiseksi. Päivä oli ollut pitkä. Friida oli hyppiksellä jo selvästi väsynyt ja hitaampi. Rata oli haasteellisempi ja hylkyjä tuli aika rutkasti. Me teimme kyllä puhtaan radan, mutta yliaikaa tuli reilusti.  Mutta saatiin siis tulos sentään.

Kotona oltiin aika myöhään. Koirat eivät olleet aamulla saaneet ruokaa, joten lastasin kupit täyteen ja kumpikin tyhjensi annoksensa suurella hartaudella.

TÄSSÄ FRIIDAN RADAT

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti