8.4.2013

Olipas hyvät treenitMeidän oman agsaryhmän vetäjät eivät kumpikaan päässeet tänään vetämään treenejä, mutta onneksi edellisen ryhmän vetäjä Jarno oli luvannut ottaa meidän ryhmäläiset mukaan omiin harkkoihinsa. Saagan kanssa oltiin Jarnon ryhmässä silloin, kun Saagassa oli vielä vauhtia.  Tänään saatiin sitten vauhtia radalla Friidan kanssa.  Flexitrack-ohjelma on vähän kökkö, joten tuo ratakuva on ehkä vähän sinne päin, mutta idean ymmärtänette kuitenkin. Se, mitä Jarno opetti jo Saagan kanssa, oli, että pitää luottaa koiraan eikä jäädä odottelemaan vaan edetä itse vauhdilla. Friidan kanssa tämä opetus on vielä kullan arvoisempi, koska Friida on vauhdikkaampi kuin Saaga koskaan. Olen tätä yrittänyt noudattaa paremmalla ja huonommalla menestyksellä. Mutta tänään taisin kohtuullisen hyvin onnistua kuitenkin tällä radalla, sillä sen verran haasteellisia paikkoja oli, että oli pakko ennättää ennen koiraa niihin ohjaamaan. Friidasta on kehittynyt tosi hyvin irtoava koira, kun ohjaan vain kunnolla matkaan. Siksi se antaa minulle hiturille aikaa mennä eteenpäin, jos vain älyän tilaisuuden käyttää. Oli kyllä oikein hyvä treeni! Kiitos koutsille.

Assi on edelleen oikein hyvässä kunnossa ja oikein innostui riehumaan Friidan kanssa ulkona. Kortisonista on se haittapuoli, että Assille tulee useammin pissahätä ja se tekee tosi pitkät pissat. Sisään ei onneksi ole lätäköitä tullut, mutta kun keskiviikkona on pitempi päivä, niin katsotaan, pystyykö pidättämään silloin. Joka tapauksessa oikein hyvältä näyttää vanhan koiran olotila tällä hetkellä.

Saaga sen sijaan ontuu vasenta etujalkaansa välillä. Ei suinkaan koko aikaa ja juoksee se ihan lujaa sillä jalalla. Douppasin sen kipunapilla aamulla ja illalla. Samaisen jalan kyynärä ja nilkka ( vai onko se ranne) on kuvattu ja hyväksi havaittu. Onko probleema lavassa vai onko hermopinnettä jossain? Torstaina menemme vihdoin sinne osteopaatille Nurmijärvelle, joten saahan nähdä, löytääkö hän jotain tätä selittävää.

2 kommenttia:

  1. Vahinko etten ollut näkemässä teidän treeniä, mut uskon se oli aika vaudikas. Yritin itsekin piirtää tota rataa Flexitrack-ohjelmalla, munkin esteet ovat kyllä vähän sinnepäin mut ei välttämättä ihan oikeissa paikoissa tai suunnattu oikein. Mulla on omassa piirustuksessa 26 estettä....sun piirros näyttää kyllä enemmän siltä mitä tehtiin treeneissä. Ja mulla oli ongelmia saada piirros liitettynä blogiin...

    VastaaPoista
  2. Oli niitä 26 estettä. Unohdin numeroida tuon paluuhypyn 22-hypyn jälkeen. Eli 21 mentiin paluumatkalla toisesta suunnasta ja sitten vasta putkeen.

    VastaaPoista