30.3.2024

RTK3

 Mollylla ja minulla oli paikka Lappeenrannan rally-kisaan tuomarina Tiia Hämäläinen. Kisa oli pitkäperjantaina ja mitäs sitä muutakaan silloin voisi tehdä kuin kisata. Lähdettiin Kyllin kanssa samalla kyydillä. Kisa oli hyvin armeliaaseen aikaan eli voittaja alkoi klo 12.10.  Oltiin hyvissä ajoin paikalla. Kylli piti Mollya rataantutustumisen ajan.

Rataprofiili oli oikein mukava. Radalla oli Mollyn kanssa erittäin kiva olla, sillä se oli tosi hyvin mukana. En huomannut, että se istui ennen ohjaajan kiertämistä eli siitä 10 virhepistettä. Harmittavaa, kun se ei yleensä ikinä istu. Käännöksissä vasemmalle niin, että koira on vasemmalla, minun pitää liikkua niin hitaasti, että ei tule minulle pientäkään pysähdystä. Nyt minulle napsahti 2 kappaletta 3 pisteen virheitä. Molly menee niin hitaasti, että minun pitää vain muistaa sipsuttaa pienin askelin. Joitain pieniä juttuja oli vielä, mutta saatiin 79 pistettä eli saman verran kuin voittaja, mutta koska aikamme oli hitaampi, oltiin toisia. Ihan sama sinänsä. Se RTK3 hyvillä fiiliksillä tehdyllä radalla oli paras palkka. 

Tässä ratamme.


Seuraavan kerran kisataan siis mestariluokassa ja saatiin myös mahdollisuus osallistua rallyn piirimestaruuskisojen yksilökisaan. Ne pidetään omassa hallissa. Jes!

Mestariluokassa on vielä vahvistettava edessä peruutusta, oikealla peruutusta ( ja vasemmallakin) sekä oikealla oikealle käännöksiä. Meillä on paikka Lohjan kisaan viikon päästä. Pistin postia, voidaanko kokeilla mestariluokkaa ja se onnistuu. On kiinnostava nähdä, miten kaukana vielä ollaa tuloksesta.  Nyt kuitenkin nautitaan täysiä tästä fiiliksestä.

6 kommenttia:

  1. Eikös rallyn ja Tokonkin piirinmestikset järjestä tänä vuonna HSSK?
    Eli ei ne oo hallissa vaan Pyhällön kentällä..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mutta tosi paljon onnea kuitenkin teille koularista!

      Poista
  2. Niinhän se olikin. KKS järjesti molemmat viime vuonna. Mutta lähellä kuitenkin. Jaana

    VastaaPoista
  3. Hurjasti onnea koularista ja tsemppiä mestariin!!! Meillä on sinne (ja tokon avoimeen) vielä pitkä matka. T:Tiia ja Kide

    VastaaPoista
  4. Kiitos Tiia ja Kide. Hyviä treenejä teille. t: Jaana ja Molly

    VastaaPoista