20.5.2023

Hallitreeni

 Tänään käytiin Haminan hallissa tokoilemassa Mollyn kanssa.
Taukomatto oli mukana ja Molly osaa sitä varsin hyvin käyttää. Se on kiva paikka, kun sinne saa palkkaa, mutta osasi se sinne mennä myös, jos iski epävarmuus. Se on hyvä juttu. Treeni oli pitkähkö. Turhan pitkä. Pitää suunnitella paremmin, mitä tekee ja pitää treeni lyhyenä. 

Toko-koetta ajatellen

1. Hyppy ok, kun älysin ruveta virittelemään  hyppysanalla. Sitä olen käyttänyt rallyradalla, kun hyppy lähestyy ja toimii tokossakin, kun lähestytään hyppyä.

2. Kapulanpito on ok, kunhan en mene liian lähelle ja laitan kapulan koiran suuhun oikeaan kohtaan, eli etuhampaiden taakse. Mollylla on paksu kapulan varsi, ja se on auttanut, ettei se rupea mälväämään sitä.

3. Luoksetulo ( jota tänään ei tehty) on ok. 

4. Liikkeestä maaahan sujui tänään ihan kivasti, koska seuraaminen sujui kohtuu hyvin. Minun on pakko sitä vähän kytätä eli olen kallellani, mutta ei auta. 

5. Seuraaminen sujui tänään yllättävänkin kivasti. Lisäkäskyjä käytin, mutta Molly kulki kohtuuhyvin mukana. Ulkona tulee seuraamisessa olemaan vaikeuksia, tiedän jo valmiiksi.

6. Kaukokäskyt - ou nou. Läheltä kaikki sujuu hienosti, mutta kauempaa ei suju. Ei millään. En tiedä miksi. 

7. Tehtiin kierto ja ruutu. Kumpaankin irtoaminen viereltä on vaikeaa. Onneksi ne eivät ole vielä alossa. On aikaa treenata.

Paikkista ei tehty, mutta se on sujunut ihan mukavasti. Ulkona toki voi olla selän takana häiriötä ja vieraskoirahäiriötä, vaikka ollaankin käyty vieraiden koirien kanssa makaamassa. Saa nähdä.

Viikko aikaa treenata.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti